Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Πολωνίας!

Μετά το διάλειμμα στη σκηνή του Pala Olimpico του Τορίνου, εμφανίζεται ο Ochman από την Πολωνία με το River.

Ποιος είναι ο Ochman;

Ο Ochman έγινε γνωστός όταν αναδείχθηκε νικητής του «The Voice of Poland».

Γεννημένος στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ο Krystian Ochman ζει στην Πολωνία από τα εφηβικά του χρόνια. Αρχικά διέμενε στο Κατοβίτσε, όπου σπούδασε στη Μουσική Ακαδημία Karol Szymanowski, και τώρα στη Βαρσοβία.

Μετά τη νίκη του στο The Voice, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του, single, Światłocienie. Το τραγούδι σημείωσε πάνω από 300.000 streams στο Spotify, μόνο την πρώτη εβδομάδα. Ακολούθησαν περισσότερες επιτυχίες και τον Νοέμβριο του 2021, κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο, άλμπουμ του.

Ο Krystian δεν είναι ο μόνος διάσημος ερμηνευτής στην οικογένεια του. Είναι εγγονός του διεθνούς φήμης Πολωνού τενόρου Wiesław Ochman. Εμπνευσμένος από τη μουσική ικανότητα του παππού του, έμαθε να παίζει τόσο τρομπέτα όσο και πιάνο όταν ήταν μικρός.

Η πρόβα

Η συμμετοχή του Ochman δίνει vibes από το Arcade του Duncan Laurence.

Ο Ochman φοράει ένα πολύ κομψό μαύρο κοστούμι και τον συνοδεύουν, τέσσερις χορευτές που χορεύουν σύχγρονο, με μαύρα ρούχα με μάσκες. Το περιθώριο τους δίνει μια αιθέρια ποιότητα, όπως τα φαντάσματα, ενώ οπτικά είναι πολύ δυνατό, ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται τα εφέ φωτισμού που αναβοσβήνουν, με τα τεράστια φωνητικά του Ochman.

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

@eurovision Let the water carry me away 🌊 ⚡️ @OCHMAN first rehearsal had amazing lightning and water effects 🇵🇱 #EurovisionTikTok #Eurovision2022 #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Πολωνίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τον Ochman στην σκηνή του διαγωνισμού.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *