Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Πορτογαλίας!

Έναρξη της δεύτερης μέρας των προβών από το Pala Olimpico του Τορίνου και στη σκηνή ανεβαίνει η MARO από την Πορτογαλία!

Ποια είναι η MARO;

Στην ηλικία των 19 ετών συνηδητοποίησε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Αποφοίτησε από τη Μουσική Ακαδημία του Μπέρκλι το 2017 και αποφάσισε να μην γυρίσει στην Πορτογαλία αλλά να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Κατά το πρώτο έτος της παραμονής της εκεί κυκλοφόρησε έξι δίσκους που έγραψε και παρήγαγε η ίδια. Την ίδια περίοδο ο βραβευμένος με Grammy Jacob Collier την προσκάλεσε να συμμετάσχει στην πρώτη του μπάντα για την τουρνέ του. Η ίδια συμμετείχε και ως vocalist και ως instrumentalist.

Έχει ανοίξει συναυλίες για καλλιτέχνες όπως η Jessie J, οι Fatai, ¿Téo? ενώ πιο πρόσφατα για την Charlotte Cardin.

Η πρόβα

Η MARO χρησιμοποιεί την δευτερεύουσα σκηνή, η οποία βρίσκεται μπροστά στο green room. Τραγουδά μέσα σε έναν κύκλο που ταιριάζει στο οικείο και ονειρικό στύλ του τραγουδιού. Τα στροβιλισμένα χρώματα που βρίσκονται στα γραφικά συνθέτουν μια όμορφη εμφάνιση από την Πορτογαλία.

Στο τελευταίο run της πρόβας της, προστίθονται και καπνοί.

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα από την Πρώτη Πρόβα της Πορτογαλίας όπως δόθηκε στην δημοσιότητα από την εφαρμογή TikTok:

@eurovision And intimate, beautiful and mesmerising first rehearsal from Portugal’s @MARO 🥰🇵🇹 @RTP #Eurovision #Eurovision2022 #EurovisionTikTok ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Πορτογαλίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την MARO στην σκηνή του διαγωνισμού.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ολλανδίας στην Eurovision 2022!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Oario
    Oario says:

    Υπάρχουν κάποια νέα σχετικά με τον ηλιο; Διάβασα ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να περιστρέφεται ανα συμμετοχή και όχι κατά τη διάρκεια των τραγουδιων. Επομένως, απ’ ότι κατάλαβα αυτό σημαίνει πως κάθε συμμετοχή θα έχει τελικά τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί είτε τη πλευρά των LED, είτε την αντίθετη πλευρά όπου υπάρχουν τα φώτα, όμως δεν θα υπάρχει το rotation κατά τη διάρκεια του act. Ισχύει όμως αυτο; Επειδη μέχρι τώρα καμια συμμετοχή δεν έχει χρησιμοποιήσει την πλευρά των LED παρότι εμφανέστατα κάποιες χωρες θα την προτιμουσαν(Λετονία, Μολδαβια).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *