Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Ρουμανίας!

Λίγο πριν το πρώτο διάλειμμα της ημέρας, στη σκηνή του Pala Olimpico εμφανίζεται ο WRS από την Ρουμανία με το “Llamame“.

Ποιος είναι ο WRS;

Ο Andrei-Ionuț Ursu γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1993 στο Buzău της Ρουμανίας. Οι γονείς του ήταν χορευτές παραδοσιακής μουσικής και τον έπεισαν να ασχοληθεί με το χορό, πράγμα που έκανε σε ηλικία 12 ετών. Στη συνέχεια, χόρεψε πίσω από διάσημους Ρουμάνους καλλιτέχνες όπως η Inna και η Antonia, ενώ συμμετείχε επίσης στο μπαλέτο Pro TV και εμφανίστηκε στο The Voice Romania και στο Romania’s Got Talent.

Το 2020, ξεκίνησε την καριέρα του στο τραγούδι με το ντεμπούτο του single “Why”. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει πολλά singles και ένα EP με τίτλο “Mandala”.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο WRS έλαβε μέρος στο εθνικό τελικό της Ρουμανίας, Selecţia Naţională 2022. Bρέθηκε στην 1η θέση με το τραγούδι του “Llámame”.

Η πρόβα:

Η WRS έχει wet look και φοράει ένα λαμπερό παντελόνι με ένα κόκκινο πουκάμισο με κρόσσια, το οποίο βγαίνει στο τέλος και αποκαλύπτει ένα γιλέκο με ασημένιες παγιέτες. Οι άνδρες χορευτές του φορούν τόσο κοντά μπλουζάκια που μοιάζουν σαν να φορούν Speedo για μπλουζάκι. Αυτό το τραγούδι πληροί πολλές προϋποθέσεις της Eurovision: υπέροχος χορός, τα υπέροχα κοστούμια, πολλές διαφορετικές μουσικές επιρροές και ένα πραγματικό τραγούδι για πάρτι.

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

@eurovision HOLA MI BEBEBÉ! @wrs is bringing all the Romanian energy to the #Eurovision stage! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα του WRS θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Ρουμανία στην σκηνή του διαγωνισμού.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *