Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Σουηδίας!

Λίγο πριν το τέλος των προβών στο Pala Olimpico του Τορίνου, στη σκηνή εμφανίζεται η Cornelia Jakobs από την Σουηδία με το Hold Me Closer.

Ποια είναι η Cornelia Jakobs ;

Η Anna Cornelia Jakobsdotter Samuelsson, γνωστή και ως Cornelia Jakobs, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1992 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική το 2008 όταν πέρασε από οντισιόν για το Swedish Idol.

Η καριέρα της απογειώθηκε λίγα χρόνια αργότερα όταν εντάχθηκε στην Love Generation. Το συγκρότημα συμμετείχε στο Melodifestivalen 2011 και 2012, με το τραγούδι “Dance Alone” να εκτοξεύεται τα σουηδικά charts. Η Cornelia έχει γράψει και συνθέσει πολλά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιού του Efraim Leo για το Melodifestivalen 2021 “Best of Me”.

Η πρόβα

Η Cornelia εμφανίζεται στη σκηνή με την ίδια κυκλική οθόνη προβολής που χρησιμοποίησε στον εθνικό τελικό της Σουηδίας, και φοράει επίσης το ίδιο ρούχο, μαύρο παντελόνι με ασημί μπλούζα η οποία έχει πολλά αστραφτερά κρόσσια. Η τραγουδίστρια είναι χωρίς παπούτσια στη σκηνή.

Η κίνηση της κάμερας κάνει την ερμηνεία της ακόμα πιο έντονη και δραματική.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα από την Πρώτη Πρόβα της Σουηδίας όπως δόθηκε στην δημοσιότητα από την εφαρμογή TikTok:

@eurovision The right TikTok at the right time! It’s @Cornelia Jakobs intimate and intense first rehearsal on the #Eurovision stage! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok ♬ original sound – Eurovision

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

Η δεύτερη πρόβα της Σουηδίας  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Cornelia στην σκηνή του διαγωνισμού.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2022!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Αυτό που ένα όχι κάτι το ιδιαίτερο σαν τραγούδι μπορεί να κερδίσει μόνο και μόνο επειδή φέρει το brand name Σουηδία από πίσω μου σπάει απερίγραπτα τα νεύρα!!!!!

    Αν φέτος δεν καταφέρει η Ελλάδα να χτυπήσει πρωτιά ποιος ο λόγος να ξαναπάρουμε μέρος στον διαγωνισμό ρε παιδιά???
    Τα τελευταία χρόνια απροκάλυπτα το παιχνίδι δεν παίζεται επί ίσοις όροις…..
    Ακόμη και στο ποδόσφαιρο που πάντα στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί όπως είχε πει ο Λίνεκερ, μπορεί η αντίπαλη ομάδα σε μια ευκαιρία να βάλει ένα γκολ στην eurovision γλύφουν την Σουηδία όλοι ακόμη και αν βγει ο οποιοσδήποτε Σουηδός καλλιτέχνης και πει απλά τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!!!!!!

    Απάντηση
    • hg
      hg says:

      Αγαπητέ/τή
      Και εγω δεν πηγαινα καθολου τις συμμετοχες της σουηδιας για τον ιδιο λογο, αλλα φετος νομιζω οτι εχει πολυ ωραιο τραγουδι!!(απο τα καλυτερα φέτος)

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        hg το φετινό της τραγούδι αν ήταν συμμετοχή της Ισπανίας η της Λετονίας πχ θα περνούσε τελείως αδιάφορο και σου βάζω ότι στοίχημα θες…..
        Της Λορίν ας πούμε έκανε μπαμ ότι πήγαινε για νίκη όπως και της Νέτα…φέτος απλα και μόνο επειδή είναι Σουηδία έχει winning vibes όπως γράφουν οι ξένοι ξεκάθαρα…ένας αναρωτιόταν κιόλας αν μπορεί η Σουηδία τόσο σύντομα να ξαναδιοργανώσει τον διαγωνισμό….αν είναι να κερδίσει μια μετριότητα μόνο βάσει χώρας όπως είχε γίνει την χρονιά του Grande Amore να αποχωρήσουμε οι υπόλοιπες να κάνουμε δικό μας διαγωνισμό όπου θα έχουμε ίσες ευκαιρίες για νίκη..

        Απάντηση
    • All about Eve
      All about Eve says:

      …εκτος απο την Σουηδια, παντα πουλεν της EBU η Ουκρανια και η Μαλτα για διαφορετικους λογους η καθε μια.

      Η Ελλαδα και η Αμαντα μια χαρα παει και σιγουρα θα παει καλυτερα απο την περυσινη συμμετοχη. Φυσικα ενδομυχα ολοι ευχομαστε top5…και εστω και φευγαλεα και την πρωτια…και αυτο ειναι πολυ σημαντικο απο μονο του, καθοτι ειναι πολλα χρονια πισω που νιωσαμε τελευταια φορα τετοιο feeling.

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Μπορείς να μου εξηγήσεις πως η ebu έχει για πουλεν μια χώρα που διοργάνωσε 2 φορές τον διαγωνισμό όχι και τόσο καλά και που κατά δήλωση των υπευθύνων της κρατικής της τηλεόρασης δεν θέλει να ξανακερδίσει???είναι μαζόχες στην ebu δηλαδή????
        Για την Μάλτα το κατανοώ γιατί θέλει να προωθήσει παραπάνω το “προϊόν” της στην συγκεκριμένη χώρα και μια μελλοντική της νίκη θα βοηθούσε….

        Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Άρα αναπαραγάγει τα ίδια δεν φέρνει κάτι άλλο στη σκηνή της eurovision ούτε ενδυματολογικά ούτε σκηνικά και αυτό για εμένα είναι μεγάλο μείον.

    Απάντηση
    • Nick
      Nick says:

      Εφόσον (όπως και οι υπόλοιπες, ως επί τω πλείστον σκανδιναβικές χώρες) κάνουν έτσι κι αλλιώς ένα μεγάλο production, γιατί να αλλάξουν κάτι ριζικά, πέρα από μικρές προσαρμογές και βελτιώσεις;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *