Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Τσεχίας!

Την αυλαία των σημερινών πρώτων προβών στο Pala Olimpico του Τορίνου, ρίχνουν οι We Are Domi από την την Τσεχία με το Lights Off.

Ποιοι είναι οι We Are Domi ;

Ξεκίνησαν από μια συνεργασία τους στο Leeds College of Music το 2016, σύντομα όμως αυτό μετατράπηκε σε πλήρους απασχόληση για τους Dominika, Benjamin και Casper. Όταν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, οι τρεις φίλοι συναντήθηκαν στην Πράγα κατι το οποίο τους επέτρεψε να ανακαλύψουν τον ήχο τους. Η μουσική τους είναι εναλλακτική electro-pop με νότες indie. Μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει 6 σινγκλ, με κάθε τραγούδι να έχει κοινό το δικό του μείγμα αυτών των ειδών της μπάντας, και το πάθος τους για την ποπ μουσική.

Η πρόβα

Το συγκρότημα έφερε μεγάλη ένταση στην αρένα, ο φωτισμός δημιουργεί την αίσθηση ότι κάποιος βρίσκεται σε κλάμπ. Στη σκηνή ο κιθαρίστας έφτιαξε μόνος του την κιθάρα του για τσέλο, την οποία κιθάρα παίζει με ένα τόξο στη σκηνή και αυτό μπορεί να είναι το πιο ωραίο πράγμα που έχουμε δει σήμερα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα από την Πρώτη Πρόβα της Τσεχίας όπως δόθηκε στην δημοσιότητα από την εφαρμογή TikTok:

@eurovision @We Are Domi what a way to celebrate a birthday AND end todays rehearsals! 🥳 🇨🇿 #EurovisionTikTok #Eurovision2022 #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

Η δεύτερη πρόβα της Τσεχίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τους We Are Domi στην σκηνή του διαγωνισμού.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Τσεχίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *