Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Φινλανδίας!

Την αυλαία της τρίτης ημέρας προβών στο Pala Olimpico ανοίγει το γνωστό συγκρότημα The Rasmus με το δυναμικό ροκ “Jezebel“.

Ποιοι είναι οι The Rasmus;

Για μαζί σχεδόν 30 χρόνια, οι The Rasmus είναι ένα από τα πιο διεθνών επιτυχημένα συγκροτήματα της Φινλανδίας!

Το μεγαλύτερο τους χιτ, το “In the Shadows”, έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια stream στο Spotify, ενώ έχει βγει αρκετά χρόνια πριν εφευρεθεί η μουσική αυτή πλατφόρμα.

Μπορεί αυτό το τραγούδι να είναι το μεγαλύτερο χιτ του συγκροτήματος, έχουν όμως κυκλοφορήσει αρκετούς πλατινένιους δίσκους, κερδίσει πολυάριθμα βραβεία σε μουσικούς διαγωνισμούς και εννοείται παίξει ζωντανά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό της Eurovision είναι κομμάτι της δεύτερης επιστροφής του συγκροτήματος, όπως λένε οι ίδιοι. Έχουν προσλάβει καινούριο κιθαρίστα, Emppu, η οποία έκανε τη δική της καριέρα στα τέλη των 90’s σε ένα Φινλανδικό girlband που ονομαζόταν Tiktak. Το συγκρότημα απαρτίζεται επίσης από τον Lauri ( κεντρικό τραγουδιστή και συνθέτη), Eero (μπασίστα) και τον Aki (κιθαρίστα).

Η πρόβα

Η σκηνή της Φινλανδίας είναι γεμάτη με τεράστια μαύρα μπαλόνια που επιπλέουν στη σκηνή, και το συγκρότημα έχει επιλέξει αδιάβροχα ρούχα σε κίτρινο χρώμα για τη σκηνή του Τορίνου.

Όπως είναι αναμενόμενο από τους The Rasmus, πραγματοποιούν μια εμφάνιση με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, μια εμφάνιση που οπτικά έχει εξαιρετικά visuals, με τον κίτρινο φωτισμό να επικρατεί. Το συγκρότημα είναι σαν ένα σμήνος από άγριες μέλισσές, ο οποίος σμήνος έχει σίγουρα ξυπνήσει! Μια καλή δυνατή έναρξη του δεύτερου ημιτελικού με πολύ ενέργεια!

Στο τελευταία ρεφραίν του “Jezebel”, η σκηνή γεμίζει με πυροτεχνήματα και καπνούς, κάνοντας ακόμα πιο δυνατό το ροκ αίσθημα της συμμετοχής.

Δείτε την πρόβα από το TikTok:

@eurovision @therasmusofficial ROCK OUT during their first rehearsal for Finland 🎸🎈 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

Η επόμενη πρόβα της Φινλανδίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μάϊου όπου θα έχετε λεπτομερή περιγραφή της πρόβας από τους συντάκτες του EurovisionFun!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *