Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα του Αγίου Μαρίνου!

Επόμενος στη σκηνή ο Achille Lauro από τον Άγιο Μαρίνο για να προβάρει το Stripper.

Ποιος είναι ο Achille Lauro;

Ο Achille είναι τραγουδιστής, στιχουργός και rapper από τη Βερόνα της Ιταλίας. Φέτος θα γιορτάσει τα 10 χρόνια από τη κυκλοφορία του πρώτου του mixtape. Από τότε θα κυκλοφορήσει ένα EP και έξι δίσκους και θα φτάσει δύο φορές στη κορυφή των ιταλικών charts. Η μουσική δεν είναι η μόνη ασχολία του Achille. Έπαιξε, σκηνοθέτησε και ήταν ο παραγωγός μιας βραβευμένης ταινίας ενώ έχει υπάρξει και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών. Επιπρόσθετα έχει κυκλοφορήσει τρία βιβλία ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και καλλιτεχνικός διευθυντής δισκογραφικής εταιρίας.

Φτάνει στη σκηνή της Eurovision έχοντας κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό Una Voce per San Marino ενώ έχει συμμετάσχει τρεις φορές στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, τις χρονιές 2019, 2020 και 2022.

Η πρόβα

Στη κεντρική σκηνή βλέπουμε δύο τεράστια μεταλλικά κλουβιά. Ο Achille επιλέγει ιδιαίτερα ρούχα για την εμφάνιση του και συγκεκριμένα ένα διχτυωτό κορμάκι ενώ δε λείπουν τα φτερά, οι καουμπόικες μπότες και το καπέλο σε μαύρο χρώμα αλλά και τα γούνινα pom poms! Το τελευταίο ρεφραίν ερμηνεύεται με τον ίδιο να… ιππεύει ένα κόκκινο rodeo! Φυσικά και σε όλο το act δε λείπουν οι καπνοί και οι φωτιές!

Η δεύτερη πρόβα του Αγίου Μαρίνου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τον Achille στην σκηνή του διαγωνισμού.

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS

 

Δείτε την πρόβα από το TikTok:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7093145668633562373?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7093101750811280902

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *