Eurovision 2022: Με διαφορετικούς σκηνοθέτες ο πρώτος και ο δεύτερος ημιτελικός!

Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία που αξίζει να ειπωθεί, ειδικά μετά τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στις πρόβες του δεύτερου ημιτελικού. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, δεν είναι ο ίδιος σκηνοθέτης και στους δύο ημιτελικούς. αλλά διαφορετικός.

Η RAI χρησιμοποιεί διαφορετικούς σκηνοθέτες στους δύο ημιτελικούς, κάτι που έχει την αξία του, αφού όπως φαίνεται μία ενδεχόμενη πηγή των πολλών προβλημάτων στις πρόβες του δεύτερου ημιτελικού είναι ο σκηνοθέτης του.

Σε αντίθεση με τον σκηνοθέτη του πρώτου ημιτελικού που είναι αρκετά δεκτικός στις προτροπές της κάθε αποστολής, ο σκηνοθέτης στον δεύτερο ημιτελικό θέλει να μεγαλύτερο λόγο στο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετά προβλήματα στις σημερινές πρόβες.

Με αγωνία και ενδιαφέρον θα περιμένουμε πλέον τις dress rehearsals την επόμενη εβδομάδα, αφού περνάμε σιγά-σιγά πλέον στα live shows.

Αύριο, Σάββατο 7/5 θα ολοκληρωθούν οι δεύτερες πρόβες, με τις πρόβες  των Big5.

Από νωρίς το πρωί θα έχουμε συνεχή ενημέρωση στην ιστοσελίδα μας, αλλά και στο YouTube με live σχολιασμό. Σας περιμένουμε στο καθιερωμένο μας πλέον ραντεβού στις 11.00 πμ.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *