Eurovision 2022: Το Family Show του Πρώτου Ημιτελικού – (Ανανεώνεται)

Ζωντανά από την Pala Olimpico Arena του Τορίνου, αυτή την στιγμή διεξάγεται το Family Show του Πρώτου Ημιτελικού. 

Εμείς βρισκόμαστε στο κέντρο τύπου και θα σας μεταφέρουμε ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν εδώ σε πραγματικό χρόνο.

Πρόκειται για την τρίτη γενική πρόβα του ημιτελικού, αφού θα παρακολουθήσουμε ακριβώς, αυτό που θα δείτε ζωντανά από τις οθόνες σας απόψε το βράδυ.

Ο ημιτελικός ξεκινάει με ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει έναν μάγο να αλληλεπιδρά με το drone/μασκότ της φετινής Eurovision. Το drone ”μπαίνει” μέσα στο στάδιο και ξεκινάει το show!

To εισαγωγικό act παίζει με τα φώτα στη σκοτεινή σκηνή. Ύστερα, ξεκινάει ένα show με φωτιές, με ήχο μια διασκευή του instrumental του νικητήριου τραγουδιού Zitti E Buoni, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται μια τραγουδίστρια ερμηνεύοντας ένα ροκ τραγούδι. Οι τόνοι ‘πέφτουν” και αρχίζει ένα μαγευτικό act με πολλούς χορευτές και καπνούς με ήχο που βγάζει vibes ”The Lion King”.

Αμέσως μετά στις οθόνες μας έχουμε τους τρεις παρουσιαστές που βγαίνουν στην σκηνή (Laura Pausini, Alessandro Cattelan και Mika). Πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό μέρος, οι παρουσιαστές μας εξηγούν την διαδικασία, ενώ βλέπουμε και τα νούμερα ψηφοφορίας.

Αλβανία

Πρώτη στη σκηνή η Ronela. Αν και πρόβα η Ronela έχει πολλή ενέργεια. Φωνητικά φαίνεται να κρατάει δυνάμεις το βράδυ.

Λετονία

Σειρά για τους Λετονούς, που εμφανίζονται στη δεύτερη για πολλούς δυσοίωνη θέση. Είναι μια fun εμφάνιση, που δε ξέρω αν καταφέρει πολλά το βράδυ.

Λιθουανία

Επόμενη η Monika με την ρετρό εμφάνιση της. Η εμφάνιση παραμένει ίδια και με τις προηγούμενες φορές. Θέλω και πιστεύω ότι θα καταφέρει να προκριθεί απόψε.

Ελβετία

Η σκηνική παρουσία του Markus είναι αρκετά λιτή. Νομίζω ότι του λείπει αυτό που θα κάνει το κοινό να τον προσέξει.

Σλοβενία

Οι LPS τραγουδούν  Disko. Μια εμφάνιση που έχει κάποια γλυκύτητα αλλά δε θα γλιτώσει τις τελευταίες θέσεις του ημιτελικού.

Ουκρανία

Επόμενο στη σειρά το φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Προσωπικά δεν με πείθουν ούτε σκηνικά ούτε φωνητικά. Το σίγουρο είναι όμως ότι θα έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον βαθμολογικό πίνακα.

 

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ

Βουλγαρία

Οι Intelligent Music Project φέρνουν πολλή ενέργεια στη σκηνή. Δεν θα εκπλαγώ αν προκριθούν απόψε στον Τελικό.

Ολλανδία

Η S10 πραγματοποιεί μια λιτή εμφάνιση μέσα στο σκοτεινό τοπίο. Η ίδια είναι αρκετά στατική, ενώ οι εκφράσεις της δεν βοηθούν ώστε να σου περάσει το συναίσθημα του τραγουδιού.

Μολδαβία

Οι Zdob și Zdub συμμετέχουν για τρίτη φορά στην Eurovision. Προσωπικά θεωρώ αυτή είναι η χειρότερη τους συμμετοχή. Μια ανεβαστική, που ίσως προκριθεί στον Τελικό.

Πορτογαλία

Λιτή εμφάνιση και από την Maro. Φωνητικά κρατάει δυνάμεις για το βράδυ. Αν συμμετείχε που σε ένα δυσκολότερο ημιτελικό δε θα είχε καμία τύχη.

 

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ

Κροατία

Η εμφάνιση της Mia, είναι παρανυθένια. Φωνητικά είναι πολύ καλή. Fingers crossed να τα καταφέρει το βράδυ και να ανατρέψει τα προγνωστικά.

Δανία

Το γυναικείο συγκρότημα του φετινού διαγωνισμού, φέρνει στη σκηνή το σόου του. Το κοινό χειροκροτάει σε όλη την εμφάνιση. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι αλλά ίσως κάνει απόψε την ανατροπή.

 

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ

Αυστρία

Η Pia για άλλη μια φορά έχει φωνητικά προβλήματα. Κρίμα και το τραγούδι είναι πολύ καλό. Δύσκολο το σημερινό εγχείρημα για το ντούο.

Ισλανδία

Οι αδερφές από την Ισλανδία με το κάντρι τραγούδι τους, έχουν άρωμα καλοκαιρινού ταξιδιού. Ίσως απόψε καταφέρουν και πετύχουν την πρόκριση.

Ελλάδα

Μια μαγική ακόμα εμφάνιση από την Αμάντα μας. Η Ελλάδα είναι εδώ και βάζει πλώρη για ένα εξαίρετο αποτέλεσμα για τον τελικό.

Νορβηγία

Σε διαφορετικό μουντ η νορβηγική συμμετοχή, από τη δική μας. Το κοινό χειροκροτάει καθόλη την εμφάνιση των Subwoofer.

 

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ

Αρμενία

Το διαγωνιστικό μέρος ολοκληρώνεται με τη Rosa. Έχει από τις πιο ωραίες σκηνικές παρουσίες στον φετινό διαγωνισμό. Θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη στον τελικό του Σαββάτου.

Ποιοι πιστεύω πως θα προκριθούν σίγουρα;

  • Ελλάδα
  • Ουκρανία
  • Νορβηγία
  • Αρμενία
  • Ολλανδία

Ποιοι μπορεί να προκριθούν;

  • Αλβανία
  • Λιθουανία
  • Πορτογαλία
  • Μολδαβία
  • Δανία
  • Ισλανδία
  • Κροατία
  • Βουλγαρία

Ποιοι δεν θα προκριθούν

  • Ελβετία
  • Σλοβενία
  • Αυστρία
  • Λετονία

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. f
    f says:

    εγω πιστεω πως η Λετονια μπορει να προκριθει
    ΕΙναι πολυ καλοι φωνητικα εχουν ωραιο τρολ τραγοδυι που θα αρεσει στο κοινο εστω και λιγο νομιζω
    ειναι μες την καλη χαρα και γεματοι ενεργεια και ειμε σιγουρος πω αυτο θα αρεσει
    οποτε θα τους εβαζα στην κατηγορια “Μπορει να περασουν”

    Απάντηση
  2. Θωμάς
    Θωμάς says:

    Πιστεύω πως η Λετονία παρόλο που δεν είναι τραγουδι που μου αρέσει, υπάρχει πιθανότητα να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί. Θα δείξει…

    Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Επειδή είδα ότι δεν δημοσιεύσατε το σχόλιο μου σχετικά με το ορθογραφικό λάθος στην περιγραφή της Ολλανδίας,ήθελα να σας πω ότι δεν το έγραψα με σκοπό να προσβάλλω κανέναν άπλα στα αλήθεια μου φάνηκε αστείο…γελούσα επί 10 λεπτά σχεδόν γιατί έκανα εικόνα την ολλανδή στην σκηνή με το ζωντανό….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *