Eurovision 2023: Το Κίεβο δηλώνει έτοιμο να διοργανώσει τον διαγωνισμό!

Εξελίξεις έχουμε στο περίπλοκο ζήτημα της διοργάνωσης της Eurovision 2023, με το Γραφείο του Δημάρχου του Κιέβου να δηλώνει ότι η ουκρανική πρωτεύουσα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τη Eurovision 2023, εάν της ζητηθεί.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής επικεφαλής της Κρατικής Διοίκησης της πόλης του Κιέβου Mykola Povoroznyk δήλωσε τα εξής:

Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε την Eurovision. Έχουμε όλες τις υποδομές προετοιμασμένες για αυτό. Νομίζω ότι δεν είναι σκόπιμο να χτίσουμε κάτι νέο, θα επικεντρωθούμε σε αυτό που ήδη έχουμε – σε ένα χρόνο, στις παρούσες συνθήκες, είναι αρκετά δύσκολο να χτίσουμε κάτι νέο. Αν μας εμπιστευτούν οι διοργανωτές, θα πραγματοποιήσουμε έναν διαγωνισμό υψηλού διεθνούς επιπέδου.

Το Κίεβο είναι προς το παρόν η πρώτη Ουκρανική πόλη που δηλώνει ενδιαφέρον για την διοργάνωση του διαγωνισμού μετά τη νίκη της χώρας με τους Kalush Orchestra, καθώς και αυτή που διοργάνωσε τον διαγωνισμό το 2005 και το 2017, χάρη στις δύο πρώτες νίκες της χώρας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    ΠΡΙΝ τον πόλεμο αδυνατούσαν να αναλάβουν την διοργάνωση, κάνοντας μάλιστα και δηλώσεις ότι θα προτιμούσαν να τερματίσουν το πολύ στη 2η θέση.
    Τώρα… ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του πολέμου προτιμούν και θέλουν να τη διοργανώσουν!

    Τι ακριβώς ΔΕΝ έχω καταλάβει;;; Τι τσίρκο είναι τούτο;;; Ποιος κοροϊδεύει, ποιον;;;
    Δεκτές…. μόνο σοβαρές απαντήσεις!
    Ευχαριστώ!

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Μακάρι να τα καταφέρουν αλλά τη δεδομένη στιγμή μου έρχεται ένας στίχος από τραγούδι του Γιάννη Βαρδή έχεις καταστρέψει την λογική μου.

    Απάντηση
  3. James
    James says:

    Αν είχαν σταματήσει οι εχθροπραξίες μεταξύ Ουκρανίας -Ρωσίας θα το δεχομουν όμως πως είναι δυνατόν μια χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση να συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο διοργάνωσης.Πολλα μπράβο τους που κατάφεραν να κερδίσουν αλλά να είμαστε και λίγο ρεαλιστές.
    Δεν συζητώ καν το θέμα των τουριστών που θά ήθελαν να παρευρεθούν και δεν θα το κάνουν για τους ευνόητους λόγους αλλά έχει σκεφτεί η ουκρανική κυβέρνηση πως θα εξασφαλίσει την προστασία των αποστολών;
    Αν όντως γίνει εκεί θα παρακαλούσα να μας προτείνετε σαν σελίδα κάποιον καλλιτέχνη που είναι παράλληλα και στα ΟΥΚ για να έχουμε εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *