Eurovisionfun: Μία σεζόν γεμάτη από αποκλειστικά!

Τελευταία Κυριακή του Μαίου και μία ακόμη γιουροβιζιονική σεζόν ολοκληρώνεται. Ήταν μία σεζόν που σηματοδότησε μία τεράστια αύξηση του αναγνωστικού μας κοινού, ενώ οι πολλαπλές τηλεοπτικές μας εμφανίσεις την περίοδο του διαγωνισμού, είχε ως αποτέλεσμα περισσότερος κόσμος να μας γνωρίσει και να γίνει μέλος της μεγαλύτερης παρέας της Eurovision στην Ελλάδα και Κύπρο!

Μία σεζόν γεμάτη από αποκλειστικές ειδήσεις, που φυσικά πάντοτε είναι οι αγαπημένες σας. Ειδήσεις που επιβεβαιώθηκαν στο πέρασμα του χρόνου και που πρώτα διαβάσατε εδώ. Τις σημαντικότερες εξ αυτών θα θυμηθούμε σήμερα, μιας και εμείς στο Eurovisionfun προτιμούμε να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια. Έργα που έχουν φέρει το Eurovisionfun στην κορυφή της επισκεψιμότητας, καθιστώντας την ιστοσελίδα μας ως μια από τις δημοφιλέστερες μεταξύ όλων των ιστοσελίδων που ασχολούνται με τον διαγωνισμό!

Η μερίδα του λέοντος εννοείται πως αφορά τις εξελίξεις στην χώρα μας:

Στις 29/5/2021 γράφουμε για πρώτη φορά για την πρόθεση του Good Job Nicky να εμπλακεί με την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στον διαγωνισμό.

Στις 7/6/2021 για πρώτη φορά στην Ελλάδα αναφέρεται το όνομα της Αμάντα, προτείνοντάς δημόσια ως μία πολύ καλή πρόταση για την Eurovision 2022!

Στις 11/7/2021 κόντρα σε όλα τα εγχώρια media που ανέφεραν πως η ΕΡΤ θα επέλεγε με εθνικό τελικό την επόμενη συμμετοχή μας, περιγράφουμε με κάθε λεπτομέρεια το χρονοδιάγραμμα, αλλά και τις διαδικασίες που θα ακολουθούσε η ελληνική δημόσια τηλεόραση για την Eurovision 2022.

Στις 6/8/2021 αποκαλύπτουμε τα σχέδια της Καλομοίρας, πριν κανείς άλλος ενδιαφερθεί ή αναφερθεί επί του θέματος.

Στις 7/8/2021 αναφέρουμε πως η πρόταση της Αμάντα για τον διαγωνισμό είναι προ των πυλών, αφού η ίδια βρισκόταν στο studio για την ηχογράφηση του τραγουδιού που επρόκειτο να υποβάλλει.

Φυσικά πολλά ακόμη αποκλειστικά ακολούθησαν όπως την έναρξη της υποβολής συμμετοχών στην ΕΡΤ, τα ονόματα της επιτροπής για την επιλογή της συμμετοχής μας, τα πρώτα σχέδια του Φωκά για την σκηνική μας παρουσίαση, η Σύμη ως τόπος γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του Die Together, τα μέλη της κριτικής επιτροπής της Ελλάδας στην Eurovision 2022 και πολλά άλλα που διαβάσατε πρώτα και αποκλειστικά μέσα από το Eurovisionfun.

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αποκλειστικά μας και για την Κύπρο:

Στις 24/10/2021 αναταράξαμε όλη την Eurovision Bubble με το αποκλειστικό μας για το ανέκδοτο τραγούδι του George Michael, που επιθυμούσε το ΡΙΚ να εξασφαλίσει για τον διαγωνισμό, αλλά και για την πρόταση σε πολύ γνωστό Έλληνα ερμηνευτή να το τραγουδήσει στην σκηνή του διαγωνισμού.

Μέσα από την στήλη μας τα παραγιουροβιζιονικά στις 25/12/2021 είχαμε αποκαλύψει πως ούτε φέτος την Κύπρο θα εκπροσωπήσει κάποιος καλλιτέχνης κυπριακής καταγωγής, αλλά θα προτιμηθεί η λύση της συμπερίληψης κάποιου Κύπριου δημιουργού.

Στις 27/2/2022 παρά τις αμφισβητήσεις και τα απροσάρμοστα σχόλια των γνωστών-αγνώστων, αναφέρουμε πως ο αλβανικής καταγωγής Fatjon Miftari είναι μεταξύ των δημιουργών της κυπριακής συμμετοχής.

Την 1/3/2022 ήμασταν οι πρώτοι που αναφέραμε το όνομα του Γιώργου Παπαδόπουλου, επίσης μεταξύ των δημιουργών της κυπριακής συμμετοχής.

Τα αποκλειστικά μας όμως και για τις υπόλοιπες χώρες δεν ήταν λίγα:

Στις 20/12/2021 σε αποκλειστικό που τάραξε τους πάντες, όχι απλά περιγράφουμε με κάθε λεπτομέρεια του πως θα είναι η σκηνή, αλλά αποκαλύπτουμε και τον ήλιο που υποτίθεται θα κινούνταν.

Στις 2/1/2022 αποκαλύπτουμε πως η Βόρεια Μακεδονία θα διοργανώσει διαδικτυακό εθνικό τελικό για την επιλογή της συμμετοχής της στον διαγωνισμό.

Μέσω του Twitter μας δεν ήταν λίγες οι ειδήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας από εμάς. Η αλλαγή του τραγουδιού της Μάλτας, η επιλογή του Space Man με τον Sam Ryder για το Ηνωμένο Βασίλειο, οι χώρες που έδωσαν το παρόν στην Σόφια για το live on tape video, την εντελώς διαφορετική τελική του Snap της Αρμενίας, πληροφορίες για το τραγούδι του Αζερμπαιτζάν πριν αυτό κυκλοφορήσει, 

Στα παραπάνω μπορούν να προστεθούν όλες οι αποκλειστικές μας πληροφορίες για τις συζητήσεις της Dream Team με την δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας, αλλά και η παρολίγον εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, αν φυσικά δεν αποβάλλονταν από την EBU.

Όλα αυτά είναι κάποια και ίσως τα σημαντικότερα από τα αποκλειστικά που φιλοξενήσαμε στην ιστοσελίδα μας την τρέχουσα σεζόν. Είναι και η απάντησή μας σε όσους πεισματικά συνεχίζουν να μην μπορούν να αποδεχθούν την πραγματικότητα, πως ένα ελληνικό μέσον μπορεί να κάνει την δουλειά του καλύτερα από τα αντίστοιχα sites του εξωτερικού.

Με ακόμη μεγαλύτερο μεράκι, κέφι και χαρά για όλο αυτό που κάνουμε, θα συνεχίσουμε και στην νέα σεζόν. Το ταξίδι για την Eurovision 2023 έχει ξεκινήσει και δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά από το Eurovisionfun.

Το διάβασες στο Eurovisionfun;

Είναι είδηση!

Μείνετε συντονισμένοι εδώ!

 

 

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Στα αποκλειστικά ξεχάσατε να αναφέρετε και τις… “καρυάτιδες”! χαχαχαχα! Ακόμα θυμάμαι τα sites και τις τηλεοπτικές εκπομπές ανέφεραν αυτή την “είδηση”. Τους είχατε κακομάθει με τα αποκλειστικά και δεν μπήκαν στον κόπο ούτε να ρωτήσουν… Περα από τη πλάκα, αυτό δείχνει ότι όλοι διαβάζουν το site σας για να ενημερωθούν. Άσχετα αν κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) δεν μπορούν ξεχωρίσουν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο από μια πραγματική είδηση!

    Καλή επιτυχία να έχετε και τη νέα σεζόν! Την αξίζετε!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Πολλα ξεχάσαμε όπως πχ όσα γράψαμε για την ειδικη εκπομπη της ΕΡΤ κα. Σε ευχαριστούμε πολύ κ στο σημειο αυτο να πούμε πως παροτι δεν σε γνωριζω προσωπικα, είσια απο τους αναγτνωστες που χαιρομαι να διαβαζω τα σχόλια του, γτ ακομα κ οταν διαφωνουμε εχεις επιχειρηματα κ δεν εισαι ποτε κακοβουλος!

      Απάντηση
  2. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Σε όλα αυτά πέσατε μέσα… Στο μόνο που αστοχήσατε κε Αργυρίου είναι στην πρόβλεψή σας ότι η Ελλάδα θα τερματίσει πολύ ψηλότερα από τη θέση #9 που σας έλεγα επί μήνες…

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Οσο εξω επεσα εγω που ελέγα 4 με 7, τοσο εξω πεσατε κ εσεις που λεγατε 9 με 14….Φυσικα οταν βγηκε το τραγουδι λεγατε πολυ πιο απαισιοδοξες προβλεψεις, αλλα επειδη ειμαι large ειπα να κρατησω μονο τα τελευταια.

      Απάντηση
      • Donnie Darko
        Donnie Darko says:

        Προβλέψεις (επίσημες) δεν κάνω ποτέ παρά μόνο όταν φτάνουμε στον Μάη. Όταν βγήκε το τραγούδι μας, είπα απλά ότι δεν μου άρεσε. Το γεγονός δε ότι η μέση θέση μας στο televoting όλων των χωρών φέτος ήταν η 18η δείχνει πως παραήμουν γενναιόδωρος με την πρόβλεψή μου!

        Απάντηση
        • Μαρία
          Μαρία says:

          Πρώτον 12ο βγήκε στο televoting το τραγούδι… δεύτερον… να το κοιτάξεις το προβληματάκι που έχεις και να πας αμέσως στα μπουζούκια μπας και στανιάρεις. Άδειασε μας επιτέλους τη γωνιά…και άσε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους! Αυτά που λες είναι βασισμένα στην κακία που έχεις μέσα σου και ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε ένα επιχείρημα! Και όσο και αν σκυλιάζεις εσύ η Ελλάδα κάθε χρόνο θα πηγαίνει και καλύτερα…!!! Έτσι για να κλαις εσύ!!!

          Απάντηση
          • Donnie Darko
            Donnie Darko says:

            Axaxaxa μπουζούκια λέει.
            Αν δεν κτλβαινεις τι γράφω δικό σου πρόβλήμα. 30 + χώρες μας είχαν #19-25 στο televoting. Να είναι καλά οι 29 πόντοι από Αλβανία, Κύπρο και Νορβηγία αλλίως ούτε 15άδα δε θα πιάναμε στο televoting…

          • Μαρία
            Μαρία says:

            Έχεις ακόμα μούτρα και μιλάς μετά την 8η θέση; Και από ότι φαίνεται ούτε εσύ καταλαβαίνεις ΑΝΑΓΩΓΕ! Αν στέλναμε αυτά που σου αρέσουν εσένα θα βγαίναμε χαλά στις επιτροπές οπότε μία η άλλη… Ξύπνα και πρόσεξε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστείς

  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Για αυτό εξάλλου και προτιμάται το site σας όχι μόνο από εμάς αλλά και από τις εκπομπές κατά τις ημέρες του διαγωνισμού. Με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ακόμα και αν δε συμφωνούμε όλοι πάντα με όλα, πώς να μην εκτιμηθεί η δουλεία σας! Είμαστε σίγουροι πως αυτή η εξαιρετική δουλεία θα συνεχιστεί και φέτος.
    Καλά ότι γίνονται σχόλια για το ποιος έπεσε πιο κοντά και ποιος όχι στη 8η θέση που κατέλαβε η συμμετοχή μας με ξεπερνά… Πάντως και μαθηματικά να το δούμε, οι προβλέψεις που έδινε ο συντάκτης του άρθρου (κ. Αργυρίου) ήταν πολύ πιο ρεαλιστικές και πιο κοντά σε σχέση με κάποιων άλλων χρηστών. Ενδεχομένως, επειδή ο συντάκτης όπως και κάποιοι από εμάς τους αναγνώστες έχουν αντιληφθεί πως “έρχεται” μια καλή θέση στη σύγχρονη eurovision ακόμα και με αστάθμητες μεταβλητές όπως ένας πόλεμος… Ευτυχώς σε αυτή τη λογική πρώτοι απ’όλους μπήκε η ΕΡΤ ήδη δειλά δειλά από το 2019.
    ΥΓ: αδυνατώ επίσης να αντιληφθώ πως κάποιοι θεωρούν την 8η θέση (είτε εδώ είτε σε σχόλια στο youtube) χαμηλή. Παρόμοια θέση (ή και χειρότερη) έχουν φέρει και μεγάλα εγχώρια ονόματα που πήγαιναν για νίκη υποτίθεται (βλ. 2006/2009). Μάλλον ξεχάσαμε ότι απο το 2014 ως το 2019 με το ζόρι φτάναμε στην 20άδα ενώ σε 6 χρονιές μετρήσαμε 2 αποκλεισμούς και οριακά θα υπήρχε και 3ος το 2017…

    Απάντηση
    • Donnie Darko
      Donnie Darko says:

      Άλλο site διαβάζαμε τόσο καιρό? Οι προσδοκίες των συντακτών και των περισσότερων χρηστών εδώ μέσα ήταν για τοπ 5 (υπήρχαν δε μερικοί εκτός τόπου κ χρόνου που μιλούσαν ακόμη και για νίκη…)
      Η 8η θέση είναι μια χαρά κι απόλυτα δίκαιη για τη συμμετοχή μας φέτος (εγώ προσωπικά μας έχω στο #16)

      Απάντηση
      • Μαρία
        Μαρία says:

        Εσύ είπαμε να το κοιτάξεις το προβληματάκι σου!
        Και η 5η θέση ήταν ρεαλιστική (μην ξεχνάμε και τις ακυρωμένες ψήφους). Αν δεν είχε τόσες πολλές μπαλάντες θα πήγαινε σίγουρα για πεντάδα! Αλλά είσαι τόσο κακιασμένος που ούτε αυτό δε μπορείς να δεις χαχαχαχαχχαχα
        Η Eurovision έχει να κάνει πάντα με συγκυρίες και για να στο θέσω απλά! Η Παπαρίζου εάν πήγαινε το 2004 θα τερμάτιζε πιο πίσω και από τον Σάκη! Απλά έπεσε σε αδύναμη χρονιά (όπου καμία Σκανδιναβική η χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης είχε καλό τραγούδι)

        Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Εγώ εστίασα στο ότι μου κάνει εντύπωση να συνεχίζουμε να μιλάμε για το ποιος έπεσε πιο κοντά. Σίγουρα υπήρχαν κάποιοι (συντάκτες και αναγνώστες)που έθεταν πολύ ψηλά τον πήχη και θεώρησαν ότι πάμε για τριάδα ή ακόμα και για νίκη όπως είπες, αλλά στον αντίποδα υπήρχαν άτομα που μιλούσαν για μια πολύ χαμηλή θέση, θεωρώντας ανάξια τη συμμετοχή να φτάσει στην δεκάδα. (Οριακά έπεφτε κράξιμο με τα γνωστά ποια είναι αυτή,τι νανούρισμα στέλνουμε κλπ).Γενικότερα, η θέση είναι κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κάποιοι από αυτούς είναι αστάθμητοι όπως έγραψα και προηγουμένως.
        Ναι συμφωνώ, η 8η θέση είναι πολύ καλή, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε με άλλες συνθήκες να ήταν 2-3 θέσεις πιο ψηλά, αλλά ως εκεί.

        Απάντηση
        • Μαρία
          Μαρία says:

          Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Η θέση μεταξύ 3-5 ήταν ρεαλιστική αλλά πάντα υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Το πρόβλημα το έχω με το παιδάκι που σχολιάζει παντού και έχει φαγωθεί ότι δε μας ψήφισε το κοινό και άρα σύμφωνα με αυτόν το τραγούδι ήταν κακό. Μα λογικό είναι ο κόσμος να μην ψηφίσει μπαλάντες με άλλα 16 low tempo τραγούδια. Αλλά έχει IQ ραδικιού οπότε που να μπλέκεις τώρα. Μίζερος άνθρωπος! Ακόμη και στην επιτυχία θα ψάξει να βρει κάτι αρνητικό

          Απάντηση
  4. EscTony
    EscTony says:

    Σας ανακάλυψα μόλις πριν από κάνα δυο μήνες τυχαία, μιας και δεν ήθελα πλέον να ασχοληθώ με τον διαγωνισμό της Eurovision καθώς έβλεπα να κυλιέται σε παρακμιακά πατώματα τα τελευταία χρόνια.
    Η πολύ ενδιαφέρουσα και συνεχής κάλυψη από μέρους σας, με επανέφερε στα λημέρια του διαγωνισμού και σας το οφείλω!
    Μπράβο σας και εύχομαι να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και εποικοδομητικά.

    Απάντηση
  5. Φίλιππος
    Φίλιππος says:

    Ξεκίνησα να σας παρακολουθώ από το 2018 αν θυμάμαι καλα ή το 2019 πλέον λέω με βεβαιότητα πως πρόκειται για το πλέον εγκυρότερο αλλά και ευχάριστο site για τη eurovision στην Ελλάδα. Συνεχίστε την καλή δουλειά σας !!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *