Good Job Nicky: “Δεν τα βρήκαμε με την ΕΡΤ για την Eurovision – Ίσως φέτος δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή”!

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, The 2night Show, βρέθηκε ο Good Job Nicky. Ο νεαρός καλλιτέχνης που συμμετείχε φέτος στην διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ για την ανάδειξη της συμμετοχής μας την Eurovision με το τραγούδι του Heaven Is Sin, μίλησε για την Αμάντα, τον διαγωνισμό, αλλά και γιατί θεωρεί πως δεν ήταν αυτός που δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Τορίνο.

Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στην Αμάντα μας γιατί είναι εκπληκτικό παιδί κι είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω μέσα από αυτή τη διαδικασία. Έχει εκπληκτική οικογένεια. Με τιμά αφάνταστα που ο κόσμος ήθελε να πάω στην Eurovision. Δεν τα βρήκαμε με την ΕΡΤ για να γίνει. Δεν είμαι απόλυτος ποτέ. Τιμή μου που μπόρεσα μέσα σε ένα χρόνο να συζητηθεί αυτό το ενδεχόμενο.

Ευχαριστώ πολύ που με ήθελε ο κόσμος και με τιμά. Καλά να είμαστε. Μόνο αν είμαι ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος (θα το σκεφτώ ξανά). Εγώ δεν θέλω να πιέσω κανένα. Ειλικρινά με τιμά κι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Φέτος ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται σε συνέχεια των αποκλειστικών του δηλώσεων στο Eurovisionfun, όπου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιχειρήσει εκ νέου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Θα θέλατε να δείτε τον Good Job Nicky στην Eurovision 2023;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ιωανάθαν
    Ιωανάθαν says:

    Μακάρι να μην κάνει πίσω. Αυτό το παιδί έχει άστρο και γράφει καταπληκτικά κομμάτια σαν το Heaven is sin και το January 8th.

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Άσχετο…
    Ο Κόζας είναι ο μόνος από τους 5 υποψήφιους που δεν έχει δημοσιοποιήσει το/τα τραγούδι/α του που προόριζε για τη Γιουροβίζιον;

    Απάντηση
  3. KostasEV
    KostasEV says:

    Δυο ευκαιρίες έχει ένας Έλληνας καλλιτέχνης για να ακουστεί στο εξωτερικό (που είναι και στόχος άλλωστε του GJN):
    1. Eurovision που αν το αξιοποιήσει σωστά μπορείς να κάνει πολλά πράγματα (Maneskin, Duncan Laurence, Φουρειρα)
    2. Μέσω Spotify ή TikTok και πιο δύσκολα YouTube, δηλαδή να γίνει viral ένα κομμάτι και να τον μάθει γρήγορα ο κόσμος. Βέβαια για Έλληνα καλλιτέχνη δεν έχει ξανασυμβεί αυτό.
    Στο χέρι του είναι να το κυνηγήσει περισσότερο (και με τη βοήθεια της Dream Team) να πάει με αξιώσεις

    Απάντηση
  4. Τina
    Τina says:

    Θα ήθελα να μας εκπροσωπήσει o good job nicky αλλά το τραγούδι που πρότεινε στην ΕΡΤ κατά την δική μου άποψη δεν θα είχε ιδιαίτερη τύχη για να είναι πάλι υποψήφιος για την Γιουροβίζιον 2023δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό καθώς αν ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία αν θα ήθελε να είναι στους τελικούς 5 υποψηφίους που θα έχει επιλέξει η ΕΡΤ και βρεθεί για δεύτερη φορά να απορρίπτεται η υποψηφιότητα του είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο ίσως θα ήταν προτιμότερο η απευθείας ανάθεση στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη με τρία τραγούδια που θα δοθούν προς ψήφιση στο κοινό αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει τύχη κάτι τέτοιο καθώς η ΕΡΤ θα θέλει να συνεχίσει να επιλέγει η ίδια καλλιτέχνη και τραγούδι .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *