Hello: Η ελληνική dream team των eurostars!

Εννιά Έλληνες eurostars και η Amanda φιλοξενούνται στο περιοδικό Hello που κυκλοφορεί. Εν όψει του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πασχάλης, η Ελπίδα, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Θάνος Καλλίρης, η Μαριάννα Ευστρατίου, ο Γιώργος Αλκαίος, ο Λούκας Γιώρκας, η Στεφανία και φυσικά η Αμάντα Γεωργιάδη μιλούν στον Γιάννη Βίτσα για την εμπειρία τους στον διαγωνισμό και πως αυτός άλλαξε την ζωή τους, ενώ σχολιάζουν και την φετινή ελληνική συμμετοχή.

Μπέσυ Αργυράκη

Μου αρέσαν πολύ η Άνοιξη, η Κλεοπάτρα και φυσικά το My Number One της Έλενας Παπαρίζου… Η Αμάντα είναι ένα φρέσκο κορίτσι, μια δροσερή παρουσία, που πιθανώς θα κάνει τη διαφορά!

Πασχάλης

Το SAGAPO του Μιχάλη Ρακιντζή θα έπρεπε να έχει καλύτερη μοίρα…Το Die Together είναι αξιόλογο, η τραγουδίστρια το υποστηρίζει και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Ελπίδα

Ήταν μεγάλη η στεναχώρια μου γιατί περιμέναμε να κατακτήσουμε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως τα περιμέναμε. Υπάρχουν δυνάμεις από πίσω που παρεμβαίνουν.

Μαριάννα Ευστρατίου

Δεν είναι εμπορική προσφορά. Είναι μια τεράστια αγκαλιά που πήρα και που είναι ανοιχτή μέχρι σήμερα…Πιστεύω φέτος ότι θα πάμε πολύ καλά. είναι μία ωραία επιλογή.

Θάνος Καλλίρης

Θα έπρεπε να είχε νικήσει η Ελένη Φουρέιρα και όχι η Ισραηλινή. Το Die Together μου αρέσει και προσωπικά ελπίζω να πάμε καλά.

Έλενα Παπαρίζου

Παλιά έλεγα όχι, τώρα λέω γιατί όχι; Αν ερχόταν το κατάλληλο τραγούδι την κατάλληλη στιγμή ναι.

Γιώργος Αλκαίος

Άνετα θα ξανά πήγαινα (στην Eurovision)! Θα πήγαινα όμως με ένα διαφορετικό concept.

Λούκας Γιώρκας

Δεν μου έχει προτείνει η Κύπρος να την εκπροσωπήσω, άλλωστε κι εγώ δεν ξέρω αν θα ήθελα να συμμετάσχω ξανά.

Stefania

Μου αρέσουν πολύ και η Αμάντα και το τραγούδι και πιστεύω ότι θα τα πάμε εξαιρετικά. Δυστυχώς δεν θα είμαι στην Ολλανδία για να την ψηφίσω, αλλά θα το κάνει η οικογένειά μου.

Amanda

Είμαι ενθουσιασμένη για όλο αυτό που πρόκειται να συμβεί. Χαίρομαι για το γεγονός ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία ως διαγωνιζόμενη με τα χρώματα της χώρας μου, να παρουσιάσω μια μουσική πρόταση που με εκφράζει απόλυτα.

Αυτά ήταν λίγα μόνο από όσα ανέφεραν στο Hello που κυκλοφορεί σήμερα!

Μην χάσετε το live μας στο YouTube απόψε το βράδυ στις 22.00 για τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2022, ζωντανά από το κέντρο τύπου της Pala Olimpico.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ευχάριστο που υπάρχει μια περίσσια αισιοδοξία από παντού, εντός και εκτός Ελλάδας. Σαφώς έχουμε ένα ωραίο πακέτο αλλά ας έχουμε χαμηλά τη μπάλα και ας σταματήσουμε την οποιαδήποτε συζήτηση για ενδεχόμενη νίκη. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι την Ελλάδα την έχουν λίγο πολύ ξεχασμένη και πάντα ειδικά οι στοιχηματικες τη σαμποτάρουν σε αντίθεση με άλλες χώρες (κυριολεκτικά κάνουμε ελεύθερη πτώση χωρίς λόγο)….
    Εύχομαι τα καλύτερα βέβαια, μακάρι να πάμε καλά τόσο σε κοινό όσο και σε επιτροπές αλλά ας μη γελιομαστε όσο και αν αγαπάμε το διαγωνισμό, συνήθως αυτός είναι συνώνυμο με τη πολιτική και την κιτσαρελα.
    Προσωπικά, εύχομαι καλή επιτυχία στην Αμάντα και στο πανέμορφο die together αλλά κρατάω μικρό καλάθι, καθώς ειδικά το κοινό είναι πολύ απρόβλεπτο.

    Απάντηση
  2. G
    G says:

    Σκεφτόμουν να γράψω κάτι για την Ελλάδα αλλά δεν έβρισκα το σωστό άρθρο. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα το υπερπροσπαθει με αποτέλεσμα πότε να μην μπορεί να πάρει αυτό πού πραγματικά θέλει. Το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι θέλει να κάνει κάτι εντυπωσιακό σκηνικά με συνέπεια, το τελικό αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικοινωνήσει με τον θεατή. Πχ από το 2018 πού υπάρχει βελτίωση στο κομμάτι τραγούδι, βλέπουμε ότι η Γιάννα Τερζή ήταν άθλια και σκηνικά και ως ερμηνεύτρια, η Ντουσκα με ένα αξιοπρεπές τραγούδι, φορτώθηκε σκηνικά με άπειρα props με αποτέλεσμα να βγεί μουντζουρα πού μας έφερε στην 21η θέση, η Στεφανία με την φωνάρα της και την υπέροχη ζωντάνια της και ένα πολύ καλό τραγούδι δεν κατάφερε να πάει ψηλότερα από την 10η θέση λόγω μιας φορεμένης και άψυχης ”πρωτοποριακης” εμφάνισης, πού όσο και αν επιμένετε στο site δεν λειτούργησε (και δεν εννοώ επειδή φαίνονταν οι σκιές), και τέλος φέτος με την γλυκύτατη και ταλαντούχα Αμάντα και ένα τραγούδι με δυναμική τριαδας γιατί όχι και νίκης, βλέπουμε ακόμα μια φορεμένη ιδέα, ναι μεν με εξαιρετικές στιγμές ειδικά στο ακαπελα, αλλά μετα με μικροευρηματα πού και δεν γράφουν και αποσυντονιζουν και δεν αναδεικνύουν το τραγούδι.
    Μπράβο στην ΕΡΤ για τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια πού βρίσκει, αλλά σκηνικά πρέπει να πάμε ένα βήμα παρακάτω και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και νέες ιδέες. Ελπίζω για το Αμαντακι μας να διαψευσθω και να με κράζετε όλοι το Σάββατο βράδυ, αλλά δεν μας βλέπω πιο ψηλά από την 7η θέση, και για ένα τέτοιο τραγούδι η 7η θέση είναι αποτυχία. Καλή συνέχεια.

    Απάντηση
  3. Τina
    Τina says:

    Δεν μας θέλουν στην eurovision και εμείς συνεχίζουμε να πηγαίνουμε όσο καλή συμμετοχή να έχουμε κάθε χρόνο καμιά δεν θα είναι αρκετή για να μας φέρει την πρώτη θέση οι ξένοι θέλουν οποιαδήποτε άλλη χώρα να βγει εκτός από τη δική μας άραγε αν εμείς είχαμε το spaceman που θα μας τόποθετουσαν οι στοιχηματικες αν είχαμε καταφέρει να περάσουμε τον ημιτελικο καλό είναι να σκεφτούμε αν μας αξίζει αυτή η αντιμετώπιση

    Απάντηση
    • Donnie Darko
      Donnie Darko says:

      Ναι δε μας θέλουν… Ότι το 2011 και το 2013 εκπροσωπούσαμε τη Σουηδία κ όχι τη χώρα μας και πήγαμε περίφημα.
      Επίσης το ΗΒ μια ζωή άπατο πάει. Για να στηρίζεται φέτος πάει να πει πως έχει απήχηση (προς το παρόν)
      Εμείς στο 150/1… Κάθεστε και σας φουσκώνουν τα μυαλά με ένα τραγούδι που ήταν 15ο στους OGAE…

      Απάντηση
      • Mariah
        Mariah says:

        Εγώ λέω να κρυφτείς από τώρα γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα το βράδυ του Σαββάτου! Όσο για τις ψηφοφορίες των σωματείων μόνο ένας πανίβλακας θα τις έπαιρνε σοβαρά, όταν συμμετοχές από της Αλβανίας και της Αυστρίας, έσκισαν σε αυτές τις ψηφοφορίες και αποκλείστηκαν από τον πρώτο ημιτελικό!

        Απάντηση
        • Donnie Darko
          Donnie Darko says:

          A. ΔΕΝ εκτίθεμαι , τη γνώμη μου λέω
          Β. Σαφώς και η βαθμολογία των OGAE ΔΕΝ είναι ευαγγέλιο, αλλά όταν μετά τον ημιτελικό η απόδοση μιας χώρας πέφτει στο 150/1, καταλαβαίνεις πάνω κάτω την απήχηση στο televoting
          Γ. Η πρόβλεψή μου παραμένει για το Die Together, #9-14 στον Τελικό (κάτι αντίστοιχο με τη Βουλγαρία πέρσι)
          Δ. Το “Πανίβλακας” δεν το σχολιάζω (ξύδι)

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *