Katrina: “O Sam Ryder δεν μπορεί και δε θα κερδίσει την Eurovision 2022”

Παρευρισκόμενη, με αφορμή την Eurovision, στην εκπομπή “The Morning” η Katrina, εκ των Katrina and The Waves, έκανε μια αναδρομή στη συμμετοχή της το 1977 και μίλησε και για τη φετινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αρχικά, αποκάλυψε πως ενώ πίστευε πως το “Love Shing a Light” μπορούσε να κερδίσει το διαγωνισμό οι περισσότεροι δεν υποστήριζαν αυτή την άποψη με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια μέχρι και πριν την ανακοίνωση της ψηφοφορίας να έχει αρκετά χαμηλές βλέψεις για τη συμμετοχή τους. Ακόμα, το περίφημο πράσινο πουκάμισο όπως είπε ήταν δικό της και το φορούσε στις πρόβες, και μιας και δεν μπορούσαν να βρουν άλλο ρούχο τελικά έβαλε αυτό.

Σχολιάζοντας τη φετινή συμμετοχή του Sam Ryder με το “Spaceman”, η αγαπημένη Katrina δήλωσε:

“Ο Sam Ryder είναι πολύ αγαπητός αλλά δεν μπορεί να κερδίσει, δε θα κερδίσει. Φέτος θα κερδίσει η Ουκρανία λόγω πολιτικών. Θα είναι όμως μια πολιτική ψήφος που θα γίνει μέσα από την καρδιά μας, πρέπει να το δώσουμε στην Ουκρανία! Το τραγούδι είναι ωραίο, ο τραγουδιστής είναι ωραίος, τι άλλο;”

Τη θερμή της συμπαράσταση και στήριξη έδειξε λοιπόν η ερμηνεύτρια στην Ουκρανία η οποία βρίσκεται πρώτη σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες με πολύ μεγάλη διαφορά από το Ηνωμένο Βασίλειο που αυτή τη στιγμή ακολουθεί στην δεύτερη θέση με τον Sam Ryder.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Άλλη Μαρί Μιριάμ από ‘δω…

    Παρεμπιπτόντως, ένα μικρό typo στο άρθρο: γράφετε 1977 αντί για 1997.

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Αφού έχει αποφασιστεί (εδώ και μήνες) που θα δοθεί το βραβείο για φέτος, έπρεπε την Ουκρανία να τη βάλουν να διαγωνιστεί στη 2η θέση. Έτσι, για να σπάσει η “γκίνια” της 2ης θέσης 🙂

    Απάντηση
  3. Petros
    Petros says:

    Φίλοι μου, καλώς ή κακώς η γυναίκα έχει δικιο. Ποτέ ξανά μια χώρα στα στοιχήματα για νίκη δεν πλασσάροταν τόσο υψηλά για νίκη. Καλώς ή κακώς η Ουκρανία σήμερα θα έχει ένα ρεκόρ ψήφων στο κοινό που θα την βγάλει άνετα νικήτρια. Οι επιτροπές λογικά θα την έχουν στο τοπ 5 αλλά όχι νικήτρια. Προτείνω να το δούμε χαλαρά γνωρίζοντας αυτό και με γνωμονα αυτο να δουμε ποιες χωρες θα βγουν στη δευτερη, τριτη θεση κλπ… Για μένα φέτος ο ουσιαστικός νικητής της Γιουροβιζιον είναι αυτός που θα βγει δεύτερος. Μέχρι και σήμερα πίστευα οτι η πιο άδικη 2η θέση ηταν της Ελενης Φουρέιρα. Από σήμερα και επίσημα η πιο άδικη 2η θέση πιστεύω στα χρονικά της Γιουροβίζιον είναι και θα είναι για πάντα αυτή η χώρα που θα την πάρει φέτος.

    Καλή επιτυχία Αμάντα μας!

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Δε πιστεύω πως η 2η θέση της Ελένης ήταν άδικη. Η Ελένη είναι ένα άτομο το οποίο βοηθήθηκε πάρα πολύ από τη διοργάνωση το συγκεκριμένο έτος. Τοποθετήθηκε τελευταία στον ημιτελικό και προτελευταία στον τελικό, ενώ το Israel που ήταν επίσης στο 2ο μέρος του τελικού εμφανίστηκε λίγες θέσεις νωρίτερα. Η Ελένη βοηθήθηκε στο έπακρον, με το γνώμονα πως οι ψήφοι που πήρε από το Televoting ήταν το μέγιστο που θα μπορούσε να πάρει με τις θέσεις που πλασαρίστηκε. Για μένα θα ήταν άδικο μόνο αν η Ελένη έβγαινε 1η στο κοινό και έχανε το βραβείο εξαιτίας των επιτροπών. Γενικότερα είμαι της άποψης ότι η Χώρα που κερδίζει το Televoting πρέπει να είναι και αυτή που πρέπει να κερδίσει τον διαγωνισμό οπότε δίκαια νίκησε η Νέτα και το Ισραήλ.

      Απάντηση
      • Petros
        Petros says:

        Καλά, ας είχε οποιαδήποτε κυπριακή πόλη μέσα μαζικής μεταφοράς (έστω αστικά λεωφορεία) και θα βλέπαμε ποια χώρα θα κέρδιζε!

        Απάντηση
  4. EscTony
    EscTony says:

    Ειλικρίνεια ή κυνισμός που σπάει κόκκαλα;
    Απορώ γιατί στήνεται διαγωνιστικό μερος σήμερα….
    Ας τραγουδήσουν όλοι και μετά ας δοθεί το βραβείο στην Ουκρανία χωρίς πολλά πολλά.
    Επίσης θα μπορούσαν να μετονομάσουν τον φετινό διαγωνισμό ως:
    Εurovision Support Contest.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *