Marius Bear: “Το Die Together ήταν το τραγούδι που με άγγιξε”

Ο Marius Bear, εκπρόσωπος της Ελβετίας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, παραχώρησε συνέντευξη στο bluewin.ch μιλώντας για τα συναισθήματα από το φετινό διαγωνισμό, τον Sam Ryder και το Die Together.

Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε πως μετά το διαγωνισμό ήρθε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της βαθμολογίας με τον Sam Ryder να ήταν εκεί να τον στηρίξει.

“Ποτέ ξανά στη ζωή μου δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο ανεβοκατέβασμα συναισθημάτων. Στεναχωρήθηκα αρκετά με το αποτέλεσμα του κοινού. Εμείς θέλαμε να παρουσιάσουμε βάθος και όχι πυροτεχνήματα φέτος.

Εξεπλάγην πολύ με την εμφάνιση του Sam Ryder και προς έκπληξη μου ήταν αυτός που μετά τα αποτελέσματα του κοινού ήρθε εκεί και με βοήθησε στα “χειρότερα” μου.

Παρ’ όλα αυτά, ξύπνησα το πρωί της Κυριακής στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου και ένιωσα ότι επιτέλους έγινα καλλιτέχνης, και ας κάνω μουσική έξι χρόνια. Η Eurovision είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη μέχρι τώρα καλλιτεχνική μου ζωή και κάτι μου λέει ότι δεν ήταν η τελευταία μου φορά στο διαγωνισμό”

Στη συνέντευξη του αναφέρθηκε και στο αγαπημένο του τραγούδι του φετινού διαγωνισμού και δεν ήταν άλλο από το “Die Together” της Ελλάδας, μιας και δήλωσε ότι το “ένιωσε μέσα στο δέρμα του”, δηλαδή ότι τον άγγιξε και τον συγκίνησε πολύ.

Μπορείτε να δείτε τη στιγμή που ο Marius και ο Sam Ryder αγκαλιάζονται μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας, το σημείο που ο Ελβετός εκπρόσωπος εκτίμησε ιδιαίτερα και δημοσίευσε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

H Ελβετία με το “Boys Do Cry” κατέλαβε την 17η θέση με 78 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=hq2HCmHv5p4

Θα θέλατε να δείτε τον Marius Bear ξανά στο διαγωνισμό; Γράψτε μας κάτω στα σχόλια!

Πηγή: ESCUNITED

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *