O Alexander Rybak για το Die Together της Αμάντας Γεωργιάδη!

Ο Alexander Rybak δημοσίευσε ένα βίντεο με το Die Together της Αμάντας, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος παίζει με το βιολί του το Fairytale, το τραγούδι που του χάρισε την νίκη στην Eurovision 2009.

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια της Eurovision. Εσείς ποιο θα ψηφίσετε;

@alexrybakofficial @Amanda Georgiadis Tenfjord🌟 one of my favorite Eurovision songs!🥰 Who will you vote for?🤓 #eurovision #fairytale #dietogether #alexanderrybak ♬ original sound – Alexander Rybak

Η στήριξη που λαμβάνει η Αμάντα Γεωργιάδη από την Νορβηγία είναι πολύ μεγάλη. Δείτε όλα όσα μας είπε δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας:

https://www.youtube.com/watch?v=Ac_s_Bso1gw

Οι Subwolfer που εκπροσωπούν την Νορβηγία στην Eurovision 2022 ανέβασαν το βίντεο παρωδία του ελληνικού βίντεο κλιπ σήμερα, προωθώντας και αυτοί με την σειρά τους το Die Together:

Δείτε όλες τις συνεντεύξεις μας από το τιρκουάζ χαλί ΕΔΩ

Μην ξεχάσετε το live μας σήμερα για την πρόβα των επιτροπών για τον Πρώτο Ημιτελικό

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις  στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Μπορούμε να διεκδικησουμε την πρώτη θέση καθώς υπάρχουν ακόμα περιθώρια και τίποτα δεν έχει κριθεί ας κάνουμε τις δικές μας κινήσεις όπως αυτό το βίντεο που ο Rybak προτρέπει τους Ευρωπαίους που θα δουν το διαγωνισμό να δώσουν την ψήφο τους στην Αμάντα ας δώσουμε την δική μας μάχη και μην αφήσουμε κάποιες χώρες με μέτρια τραγούδια να κάνουν περίπατο αλλά να μπούμε δυναμικά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

    Απάντηση
    • Φέτος μπορούμε
      Φέτος μπορούμε says:

      Συμφωνώ. Το προμο νικάει πολλές φορές καθώς είναι δύσκολο να ζυγίσεις πόσο καλύτερο είναι ένα τραγούδι αναμεσα πχ στα 6-7 καλύτερα του διαγωνισμού. Ναι μεν μπορούσε στο τελευταίο ρεφρέν μας να μπουν διακριτικά κάποια στοιχεία (όπως πχ ένα πολύ light άγγιγμα από βιολί για να το κάνει διαφορετικό το τραγούδι μας και όχι απλά μια λιτή, όμορφη ποπ μπαλαντα) αλλά εφόσον αλλαγές δεν γίνονται, ας το προωθήσει η ερτ κάπως έξυπνα και εντατικά αυτές τις μέρες. Ας πληρώσει μωρέ και 200 ευρώ σε κάθε YouTube των 40 χωρών που συμμετέχουν, ώστε να βγαίνει μια καλαίσθητη διαφήμιση για λίγες μέρες τώρα και να το δουν οι εν δυνάμει ψηφοφόροι το κομμάτι με άλλο μάτι. Η επιτυχία από τη μέτρια επιτυχία είναι ένα τσιγάρο δρόμος, ο λόγος που το μετριότατο τραγούδι της κονσιτα ΑΛΛΆ και της Emily de forest νίκησαν, ήταν το δυνατό και έξυπνο προμο Που έκαναν οι δημόσιες τηλεοράσεις τους λίγες μέρες πριν τον τελικό. Καλά για τη δε Emily, χωρίς τις πινελιές από φλάουτο το κομμάτι της θα ήταν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Καλή επιτυχία εύχομαι στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο και ελπίζω η σημερινή πτώση στα στοιχήματα της Ελλάδας να είναι παρωδικη. Είναι κρίμα να μας περάσει και η Πολωνία ενώ μπορούμε να χτυπήσουμε τις 3 ψηλότερες θέσεις φέτος σύμφωνα με δημοσιογράφους.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *