Tο #EurovisionAgain επιστρέφει στο Ρότερνταμ!

Το βράδυ του Σαββάτου, 7 Μαΐου, το #EurovisionAgain επιστρέφει στο σπίτι του στο Twitter, σε μια νέα, φρέσκια μορφή μέσω της οποίας μπορείτε να απολαύσετε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, ο οποίος μας ήρθε από την Ahoy Arena του Ρότερνταμ πριν από λίγο λιγότερο από ένα χρόνο.

Αυτή τη φορά, η προβολή θα γίνει αποκλειστικά στο Twitter, με μια ροή που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την περίσταση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Τους θεατές θα πλαισιώσουν κάποιοι ειδικοί καλεσμένοι που έχει ετοιμάσει το #EurovisionAgain για να μας ξεναγήσουν στον Διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στον επίσημο λογαριασμό του Twitter της Eurovision, καθώς και του #EurovisionAgain, και ελάτε μαζί μας καθώς ανοίγουμε για άλλη μια φορά το δρόμο για τον θεαματικό Μεγάλο Τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021, στον οποίο όλοι καλούνται να λάβουν μέρος.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2022!

Πηγή: eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *