Γραφείο Προεδρίας της Ουκρανίας: “Η Ουκρανία ετοιμάζεται ήδη για την Eurovision 2023”!

O Cyril Tymoshenko, αναπληρωτής επικεφαλής του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας, σε ανάρτηση του στο Telegram που κοινοποιήθηκε και στην επίσημη σελίδα της χώρας για την Eurovision στο Facebook, αναφέρει πως οι προετοιμασίες για την Eurovision 2023 έχουν ήδη ξεκινήσει!

Το κύριο ερώτημα για εμάς και την EBU είναι η ασφάλεια. Για να εξασφαλίσουμε  τα απαραίτητα logistics, και κυρίως ασφάλεια, εξετάζουμε διαφορετικές τοποθεσίες. Που ακριβώς δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε ακόμα.

Το Υπουργείο Άμυνας και το ΥΠΕΣ της Ουκρανίας από την πρώτη στιγμή ενσωματώνονται στις εργασίες προετοιμασίας για την Eurovision-2023. 
Η Ουκρανία προετοιμάζεται για τον τελικό της Eurovision 2023 ήδη.
Την ίδια στιγμή στην Γενεύη συνεδριάζει το reference group του διαγωνισμού με άγνωστη ημερήσια διάταξη, αν και όπως αντιλαμβάνεστε το ζήτημα της χώρας που θα φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό είναι και φλέγον και σημαντικό.
Οι Ουκρανοί αξιωματούχοι σε όλες τους τις δηλώσεις εμφανίζονται σίγουροι πως η χώρα τους θα διοργανώσει την Eurovision 2023, παρά τις ένοπλες συγκρούσεις που συνεχίζουν να μαίνονται κυρίως στα ανατολικά της χώρας. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες σύστησαν και οργανωτική επιτροπή για τον σκοπό αυτό.
H Ουκρανία κέρδισε το δικαίωμα να φιλοξενήσει για τρίτη φορά τον διαγωνισμό της Eurovision στο έδαφος της, μετά την νίκη των Kalush Orchestra στο Τορίνο, με το τραγούδι Stefania. Με ενδιαφέρον αναμένουμε την απόφαση της EBU, για το αν τελικά ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί την επόμενη χρονιά στην Ουκρανία ή για λόγους ασφαλείας, θα προτιμηθεί κάποια άλλη χώρα.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *