Ελλάδα: Ακούστε το τραγούδι που κατέθεσε ο Νίκος Γκάνος για την Eurovision 2022!

Ο Νίκος Γκάνος, ήταν ένας από τους καλλιτέχνες, που κατέθεσαν συμμετοχή στην ΕΡΤ για την Eurovision 2022.

Αυτή περιλάμβανε ένα dance τραγούδι, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που το όνομα του καλλιτέχνη περιλαμβανόταν στα υποψήφια για να συμμετάσχουν στην Eurovision, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα βρισκόταν σε συζητήσεις για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2019, στο Τελ Αβίβ.

Πριν από λίγο, κυκλοφόρησε στο Tik Tok, απόσπασμα από το τραγούδι που κατέθεσε για την Eurovision 2022, με τίτλο Deja Vu:

@tasosxiarcho Το νέο μου τραγούδι σε συνεργασία με τον Νίκο Γκανο #dejavu #dance #fun #boy #dancers #viral #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Tasos Xiarcho

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή του Νίκου Γκάνου; Θα θέλατε να δείτε να εκπροσωπεί την Ελλάδα στον Διαγωνισμό; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ιωανάθαν
    Ιωανάθαν says:

    Απαράδεκτο, παλιακό, τγε μπανάλ… Με δύο λέξεις αυτοαναφορικό αυτό το ‘ντεζά βυ’ ως τίτλος.

    Μετά την Evangelitsa ο Ξιαρχο έχει πάρει εργολαβία όλους τους απορριφθέντες της ΕΡΤ; Σκεφτείτε από τι γλιτώσαμε φέτος με την ολοσωστη διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ. Μετά τα σχόλια body shaming να τον εμφανίζαμε στην σκηνή της Eurovision;

    Δεν τον χάλασε τον Γκάνο που οι καταγγελίες του για νεποτιστική επιλογή good job nicky αποδείχθηκαν αβάσιμες, πάντως!

    Απάντηση
    • Δημήτρης
      Δημήτρης says:

      Διαφωνώ σίγουρα τα σχόλια περι ομοφοβιας ήταν κάτι πολύ άσχημο που το πλήρωσε δεν καταλαβαίνω γτ να μην δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο και κακα τα ψέματα τρομερό καλλιτέχνη. Επίσης απλά χόρευε στο βίντεο κλιπ της Ευαγγελίας δεν το χορογράφησε ή κατι άλλο. Ως προς τον γκανο Ούτε εμένα μου αρέσει το τραγούδι όχι ότι είναι κακο απλά δεν μου αρέσει.

      Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Θα ήθελα κάποια στιγμή να δινόταν στην δημοσιότητα το τραγούδι του Ηλία Κόζα καθώς είναι ο μοναδικός από τους πέντε τελικούς υποψηφίους που δεν έχει ακουστεί το τραγούδι του.

    Απάντηση
  3. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Ακούσατε βρε παιδιά 10 δευτερόλεπτα από το τραγούδι και αμεσως άνοιξε ο βοθρος σας.

    Γιατί είστε έτοιμοι με το δίκανο στη γωνία;

    Απάντηση
    • Στελιος
      Στελιος says:

      Νομίζω φίλε ότι κ αριστούργημα ν έστελνε πάλι κάποιοι θ έγραφαν πικροχολα σχόλια….τώρα ότι με λίγα δευτερόλεπτα έβγαλαν πόρισμα βγάλε συμπέρασμα

      Απάντηση
  4. Τζον
    Τζον says:

    Εγώ έχω να πω ότι τα ποιο αξιοπρεπει τραγούδια και σαν καλλιτέχνης όμως ήταν του Jimmy Sion. Καταπληκτικος καλλιτέχνης έπρεπε να πάει είτε με το dance είτε με την μπαλάντα. Πολύ δυνατά τραγούδια και βίντεο κλιπς.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *