Ελλάδα: Η Μαρίνα Σάττι κλείνει οριστικά το θέμα Eurovision!

Σε συνέντευξη της για την εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, η Μαρίνα Σάττι κλείνει θα λέγαμε οριστικά το θέμα Eurovision, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια, αφού από ό,τι φαίνεται είναι κάτι που και την φοβίζει, αλλά και που δεν επιθυμεί.

Μετά τις πρόσφατες της δηλώσεις, όπου είχε αφήσει μία μικρή χαραμάδα για το μέλλον και μία ενδεχόμενη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, η Μαρίνα Σάττι με όσα ανάφερε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ουσιαστικά αποδεικνύει αφενός πως η ερώτηση για την Eurovision την φέρνει σε αμηχανία και απαντά με τρόπο που ουσιαστικά την εκθέτει.

μμμ…δεν το έχω σκεφθεί. Φαντάσου να είναι Μαρίνα Σάττι 1 point δεν θα περάσουμε καλά μετά!

Η αλήθεια βέβαια είναι πως δύο φορές η Μαρίνα Σάττι προσεγγίστηκε από την ΕΡΤ και μάλιστα πάρα πολύ πρόσφατα (2019 και 2020), οπότε όπως αντιλαμβάνεστε είναι κάτι που και της τέθηκε επί τάπητος και που το σκέφτηκε και που το αρνήθηκε δις. Την δεύτερη φορά μάλιστα την πρόταση στην Μαρίνα Σάττι έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, με την Μαρίνα Σάττι όμως να είναι αρνητική και στις δύο περιπτώσεις, τόσο γιατί δεν είχε το κατάλληλο τραγούδι, όσο και γιατί δεν ήταν σίγουρη αν ο διαγωνισμός της Eurovision της ταιριάζει καλλιτεχνικά. Οι αμφιβολίες αυτές παραμένουν στην Μαρίνα και όσο αυτές υπάρχουν, δεν βλέπουμε πιθανό το ενδεχόμενο να την δούμε στην Eurovision.

Τα παραπάνω έρχονται να επιβεβαιώσουν απόλυτα, τα όσα συζητούσαμε για το θέμα, στο γκρουπ υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision, όπου και εξηγούσαμε ακριβώς για ποιο λόγο η Μαρίνα Σάττι δεν συγκεντρώνει καν τις απειροελάχιστες πιθανότητες για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023. Παρεμπιπτόντως για συζητήσεις όπως αυτή, δεν έχετε παρά να κάνετε και εσείς join στην ομάδα μας στο Facebook. Λέγαμε λοιπόν τότε:

Περί Μαρίνας Σάττι το ανάγνωσμα:

Βλέποντας τα σχόλια σας κ στο site, αλλά και εδώ για την Μαρίνα Σάττι, αντιλαμβάνομαι και την δυναμική που πιθανόν να είχε μία συμμετοχή της στο διαγωνισμό, αλλά και την επιθυμία πολλών να την δούνε να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision.
Προσωπικά δεν θα εκφέρω γνώμη για το αν την θεωρω κατάλληλη ή όχι για τον απλούστατο λόγο πως το σενάριο να δούμε την Σάττι σύντομα στον διαγωνισμό είναι απλά επιστημονική φαντασία.
Πολύ πρόσφατα η ΕΡΤ της πρότεινε δύο φορές να πάει με απευθείας ανάθεση στην Eurovision. (2019 και 2020). Η απάντηση της και τις δύο φορές δεν ήταν απλά αρνητική, ήταν κατηγορηματική, εκφράζοντας πάντα και τις αμφιβολίες της στο κατά πόσο ταιριάζει η ίδια με την γιουροβίζιον.
Ήρθε η πρόσφατη συνέντευξη της που άνοιξε πάλι το κεφάλαιο Σάττι (πάει να γίνει η ιστορία αυτή κάτι σαν της Καλομοίρας). Η ίδια αν δείτε το βίντεο ναι μεν λέει πως κάθε πράγμα στον καιρό του, αλλά και ο τρόπος που το λέει και το ύφος της δεν δείχνουν άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά.
Να προσθέσω και το timing του καινούριου δίσκου, αμφιβάλλω αν έχει κρατήσει κάποιο ακόμη δυνατό τραγούδι που θα μπορούσε τον Σεπτέμβριο να το υποβάλλει στην ΕΡΤ.
Τελειώνοντας δεν υπάρχει περίπτωση η ΕΡΤ να την παρακαλέσει 3η φορά να πάει με απευθείας ανάθεση. Ο μόνος τρόπος ώστε σύντομα να δούμε την Σάττι στην Eurovision είναι να μπει στην διαδικασία της εσωτερικής επιλογής και να στείλει τραγούδι….Πιο πιθανό βλέπω να επιστρέφει το Λουξεμβούργο στην Eurovision 2023 από αυτό…
Λυπάμαι αν στεναχωρώ κάποιους με αυτά που γράφω, αλλά όπως απάντησα μόλις σε μία φίλη που μου έστειλε inbox γιατί δεν προτείνουμε την Μαρίνα Σάττι, της είπα γιατί οι προτάσεις του Eurovisionfun πάντοτε αφορούν ρεαλιστικά ενδεχόμενα και όχι ευφάνταστα σενάρια. Αυτά μπορείτε εύκολα να τα διαβάσετε αλλού, τόσα sites υπάρχουν.

Δείτε το βίντεο με τις σχετικής δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Michael
    Michael says:

    Εγω ανήκα στην ομάδα που θα μου αρεσε η κυρία Σαττι ως πρόταση, πίστευα πως μπορεί να προσδώσει κάτι το διαφορετικό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε (βλ Σερβία 2022). Ωστόσο μετά τις δηλώσεις τις αυτές δεν τη θελω ούτε με το κατάλληλο τραγούδι καθώς οποίος δεν ξέρει να χανει δεν κάνει γι αυτο τον διαγωνισμό (γκουχ Ρονελα γκουχ)

    Απάντηση
    • Ιωανάθαν
      Ιωανάθαν says:

      Δυστυχώς δεν έχει την κατάλληλη ευρωπαϊκή παιδεία της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού ώστε να γνωρίζει να χάνει. Φάνηκε. Πολύ σωστά το επισημάνατε.
      Ας μείνει μακριά.

      Απάντηση
  2. Nasibian
    Nasibian says:

    Εσείς πολύ καλά τα λέτε και τα γράφετε και για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε πως απλά λέγατε αυτό που ισχύει. Δυστυχως όμως κ. Αργυρίου οι Misfits στο γνωστό φόρουμ συνεχίζουν να γράφουν δημοσίως πλέον (άνοιξαν ξανά το φόρουμ-οχετό τους), ότι εσείς απλά δεν θέλετε την Σάττι γιατί δεν θα πάει με την Dream Team. Κανονικότατη εμμονή όπως λέγατε έχουν μαζί σας και με την Dream Team!
    Όσο αφορά την κυρια Σάττι προσωπικά χαίρομαι που δεν πρόκειται να πάει και μακαρι να μην αλλαξει γνώμη, γιατί φαίνεται πως δεν εχει σε ιδιαιτερη υποληψη τον διαγωνισμο. Να πάει να κάνει τι; Σε κάτι που δεν της αρέσει! Βγαζει ματι!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Μια διορθωσουλα μόνο, οι misfits δεν είναι από το γνωστό φόρουμ. Ξέρω πόσο με αγαπάνε και εκεί, αλλά οι απροσαρμοστες δεν είναι αυτές. Αυτές είναι απλά κάποιες γραφικές που πιστεύουν ότι προτείνουν καλλιτέχνες κ κάποιος τους δίνει σημασία, έχοντας παράλληλα εμμονές με μας, την ερτ, την dt κλπ. Κάνεις όμως δεν ασχολείται μαζί τους κ κάνεις πάταγο τας στην ΕΡΤ ή άλλου δεν γνωρίζει την ύπαρξη ενός φόρουμ με 15 που σ σχολιάζουν εκεί. Οσο έχουν κόψει αυτά περί αγορασμενων θέσεων, στημένων επιτροπών κλπ που λέγαν ένα διάστημα για να στηρίξουν τις ιστορίες τους, ας κάνουν ο,τι θελουν. Αστούς να λένε μωρέ, πίσω θέση στο τελευταίο εξώστη μια ζωή λογικό να συμπεριφέρονται έτσι. Πάντως οι misfits δεν είναι αυτοί κ ας με αποκαλούν όπως με αποκαλούν, αυτά δεν με ενοχλούν ίσα ίσα γελάω.
      Όσο αφορά την Σαττι θα πω ότι είναι δικαίωμα της κοπέλας να μην θέλει να πάει, προφανώς κ δεν της αρέσει ο διαγωνισμός, αν της άρεσε θα το έκανε.

      Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κρίμα. Προσωπικά πιστεύω θα μπορούσε να πάει πολύ καλά στέλνοντας κάτι σύγχρονο και παραδοσιακο-φολκ τόσο όσο ώστε να σου μένει σαν ήχος (βλ. Πάλι, σπίρτο κι βενζίνη, πόνος κρυφός)… Πολλές συμμετοχες πήγαν (πολύ)καλά στο πρόσφατο παρελθόν με μια τέτοια “συνταγή”. Η κοπέλα πάντως σίγουρα είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει αλλά αν δεν το επιθυμεί να βρεθεί στο διαγωνισμό (στο κοντινό μέλλον τουλάχιστον) σεβαστο.

    Απάντηση
  4. tbww
    tbww says:

    Αστείο που ορισμένοι κρίνουν αρνητικά την Σάττι σε καλλιτεχνικό επίπεδο απλά και μόνο επειδή δεν θέλει να παει σε έναν διαγωνισμό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *