Ελλάδα: Με την Αντωνία Καούρη στην Eurovision 2023;

Last but not least…η δέκατη και τελευταία πρότασή μας για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023 είναι η Αντωνία Καούρη!

Την Αντωνία Καούρη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece, μάλιστα στην Blind Audition της ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει πως μόλις βρέθηκε η νικήτρια. Γύρισε εύκολα και πολύ γρήγορα και τις τέσσερις καρέκλες, ερμηνεύοντας το Purple Rain. Παρότι κατάφερε να φθάσει στον τελικό, το γεγονός πως κόλλησε κορωνοιό, δεν της επέτρεψε να διαγωνισθεί και να διεκδικήσει τον τίτλο της νικήτριας.

Η Αντωνία Καούρη παρά το γεγονός πως δεν κέρδισε το The Voice of Greece, υπέγραψε συμβόλαιο με την MINOS EMI. Πέρσι, κυκλοφόρησε το πρώτο της single, που είναι μία επανακυκλοφορία, της μεγάλης επιτυχίας της Ηρούς και του Δημήτρη ΚοντόπουλουΈτσι Είναι Οι Σχέσεις. Το βίντεοκλιπ σκηνοθετεί ο Κώστας Καρύδας, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή κάνει ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, όπου η Αντωνία με την εκθαμβωτική εμφάνισή της και ιδιαίτερη χροιά της, ξεχώρισε για το ιδιαίτερο ύφος της. Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Δυνατά την χαρακτήρισε ως την εκπρόσωπο της καλής pop μουσικής στην Ελλάδα, ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος της εμπιστεύθηκε ένα ακόμη τραγούδι.

Μόλις χθες η Αντωνία Καούρη κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο Για Φαντάσου:

Η ίδια σε πρόσφατη της συνέντευξη, μίλησε για τη σχέση της με τη μουσική, την εμπειρία της στο μουσικό σόου, το νέο της τραγούδι και τις φιλοδοξίες της, αλλά και για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Συγκεκριμένα ερωτήθηκε:

Μετά τη συνεργασία σου με τον έμπειρο στον διαγωνισμό της Eurovision, Δημήτρη Κοντόπουλο, έχεις σκεφτεί να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα είτε μαζί του είτε με κάποια άλλη ομάδα;

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω πολύ. Επίσης είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύομαι και για αυτόν τον λόγο ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να σκεφτώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό της Eurovision. Για την ώρα απολαμβάνω την συνεργασία μας.

Η Αντωνία Καούρη συμμετείχε και στην εκπομπή Δυνατά με θέμα τον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ τώρα είναι υποψήφια στα βραβεία mad ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνιδα.

Η ιδιαιτερότητα της Αντωνίας, τόσο εμφανισιακά όσο και φωνητικά, σε συνδυασμό με την προσγειωμένη παρουσία της που έχουμε δει σε όλες της τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, μας κάνει να πιστεύουμε πως θα ήταν ιδανική και για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Είναι άλλο ένα όνομα που αξίζει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας για το 2023, γιατί είμαστε σίγουροι πως θα την συναντήσουμε πολύ σύντομα στις διάφορες γιουροβιζιονικές εξελίξεις του φθινοπώρου!

Θα θέλατε να δείτε την Αντωνία Καούρη εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Δεν έχει σημασία τι μπορώ να θέλω εγώ αλλά η επιτροπή της ΕΡΤ εφόσον αυτή θα επιλέξει τον καλλιτέχνη πάντως θα μπορούσαμε φέτος να έχουμε μετά από χρόνια άντρα εκπρόσωπο.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όμορφη κοπέλα με ωραία χροιά αλλά αυτά τα δύο τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει δεν με τρελαίνουν. Αν βρει κάτι δυνατό και όχι τόσο “ανευρο” (για τα δικά μου γούστα πάντα) ας επιχειρήσει.
    Από όλες τις προτάσεις που παραθεσατε πιο πολύ προτιμώ Leon of Athens και Τάμτα μετά Φιλιππάκη (αν και φαίνεται ότι δεν τον ενθουσιάζει ιδιαίτερα η ιδέα του διαγωνισμού) και έπειτα Μελισσα, Μπρεαζου και Κουρτη αν φυσικά έχουν το κατάλληλο κομμάτι. Στην ίδια κατηγορία -του αν έχουν ένα δυνατό κομμάτι- βάζω και την πρόταση της Αντωνίας.
    ΥΓ: αν η Minos κατεβει στην εκπροσώπηση μόνο με μια πρόταση καλύτερα να “ποντάρει” στην Τάμτα, για εμένα.

    Απάντηση
  3. Γιαννης Α Γιάννης
    Γιαννης Α Γιάννης says:

    Όσο αρνητικός είμαι άλλο τόσο πιστεύω ότι αυτή θα σηκώσει τη σημαία μας του χρόνου. Ειδικά με κανένα από τα αδιάφορα κομμάτια του Κοντό

    Απάντηση
  4. Νικόλας Ψαράς
    Νικόλας Ψαράς says:

    Γιατί όχι; Και όμορφη είναι και ωραία ερμηνεύτρια επίσης. Από ότι φαίνεται εκπέμπει θετική αύρα γύρω της χωρίς φρου φρου κι αρώματα και ίσως μας εκπλήξει όλους! Go girl!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *