Ελλάδα: Με την Nafsica στην Eurovision 2023;

Λίγο πριν το τέλος των προτάσεων μας, για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023, θα πάμε σε μία ακόμη γυναικεία καλλιτέχνιδα, που παρότι είναι μόλις 31 ετών, έχει συστηθεί στο ελληνικό κοινό πριν 20 ολόκληρα χρόνια!

Ναυσικά Γαβριλάκη γεννήθηκε το 1991 στο Ηράκλειο της Κρήτης και από την παιδική της ηλικία μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τους γονείς της. Στα 11 μόλις χρόνια της είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι με δική της μάλιστα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα από την Universal Ελλάδος. Το κοριτσάκι αυτό έγινε αμέσως γνωστό μιας και το τραγούδι της με τίτλο «Κάνω όνειρα» έγινε επιτυχία. Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν πίσω από την μεγάλη αυτή επιτυχία της εποχής.

Εμφανίστηκε τότε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, σε σόου, σε συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο και μάλιστα το 2007 έλαβε μέρος και στην ταινία “Ψυχραιμία”, ερμηνεύοντας το soundtrack, που αυτή την φορά είχε την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Από τα 14 της γράφει στίχους και μουσική ενώ συνεργάστηκε και με την διάσημη vocal coach Lis Lewis. Πλέον έχει επιστρέψει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Έχει σπουδάσει θέατρο και έχει εργαστεί σε μαγαζιά εκεί όπως τα “Bitter End”, “Rockwood Hall”, “Toshies” και “Prohobition”. Συνεργάστηκε ακόμη με τη Ilana Martin (Vocal Workout) και τον  William Riley ενώ το 2012 κέρδισε το διαγωνισμό της καλύτερης καλλιτέχνιδος του μήνα Δεκεμβρίου στις Η.Π.Α..

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο της ελληνικό τραγούδι από την Cobalt, σε παραγωγή του IAMSTRONG, μουσική από την ίδια και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Το τραγούδι αυτό ήταν και το έναυσμα να την προτείνουμε για την Eurovision 2023, αφού θεωρούμε πως το διεθνές περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε και δούλεψε, οι σπουδές της και η μεγάλη της εμπειρία είναι αρκετά εφόδια για να σταθεί επάξια στην σκηνή της Eurovision! Με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον της Cobalt για την Eurovision, λέτε να την δούμε μεταξύ των μνηστήρων του χρίσματος της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun καθώς απέμειναν μόλις δύο προτάσεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν με τρελαίνει σαν ιδέα. Επίσης δεν θεωρώ ότι έχει κάτι ιδιαίτερο η χροιά της.
    Για την ώρα από τις προτάσεις που έχετε κάνει, θα έλεγα leon of Athens Τάμτα Μελίσα και Κουρτη (υπό προϋποθέσεις).
    Πάντως ναι, τα τελευταία χρόνια η cobalt το κυνηγάει πολύ.

    Απάντηση
  2. John Kou.
    John Kou. says:

    Ουυ, πολυ ωραιο το ‘Μια Καρδια’. Θα ηθελα πολυ να τη δω, και φαινεται ειναι και τραγουδοποιος και καλη μαλιστα; Μεγαλο ναι απο εμενα.

    Απάντηση
  3. Ιωανάθαν
    Ιωανάθαν says:

    Θα μας τρελάνετε με τις προτάσεις σας αγαπημένο σάιτ! Άλλο ένα επικό proposal.

    Μα τι πλούτο κρυμμένο έχει η χώρα μας στην ποπ μουσική αν ψάξει κανείς καλά! Όπως ψάχνετε εσείς. Αλλά εσείς έχετε την κατάλληλη γνώση και το έχετε αποδείξει με τις υπερεπιτυχημένες προτάσεις σας Στεφανία και Αμάντα!

    Δεν την ήξερα την κοπελαρα. Μου είχε διαφύγει. Ένας κορίτσαρος, σωστός κρητίκαρος. Σπουδές, χρόνια ενασχόληση με την ποπ, καλοδουλεμένη φωνή και συνθετικό ταλέντο βλέπω.
    Λίγο τις εκφράσεις της στην κάμερα αν δούλευε παραπάνω σε περίπτωση που επιλεγεί.

    Αυτό που ακούω μου αρέσει πάντως.

    Μια πρόταση ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Όχι για τα πανηγύρια της Κάτω Αχαγιάς, που κάνουν άλλοι.

    Απάντηση
  4. Φως
    Φως says:

    Ειρήνη Παπαδοπούλου Σαγια Ζοζεφίν Πηνελόπη Αναστασοπούλου Κώστας Μαρτάκης Βαγγέλης Κακουργιωτης Σουπερ Εξάδα με Σουπερ τραγούδι με Σουπερ χορευτικό και στην Γιουροβίζιον της Ουκρανίας το 2023 θα γίνει χαμός ο Σουπερ χαμός

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *