Ελλάδα: Με τον Γιάννη Τεργιάκη στην Eurovision 2023;

Λίγο πριν το τέλος των φετινών προτάσεων μας για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023, θα σας παρουσιάσουμε άλλο ένα φρέσκο πρόσωπο της ελληνικής μουσικής σκηνής, που επιμένει pop. Είναι ο 20χρονος Γιάννης Τεργιάκης, που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο X Factor το 2019.

Ο Γιάννης Τεργιάκης κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του single, το οποίο μάλιστα υπογράφει σε στίχους και μουσική. Με έμφυτο δημιουργικό ταλέντο, μαγνητικό βλέμμα και τη φρεσκάδα της ηλικίας του, ο τραγουδοποιός Γιάννης Τεργιάκης είναι το καινούργιο εντυπωσιακό πρόσωπο της ελληνικής ποιοτικής pop.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον τελευταίο κύκλο του «The X Factor», που προβλήθηκε το 2019, ενώ προχώρησε στα live shows του μουσικού show με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Κατάφερε να φθάσει μέχρι τα μισά των live shows, χαρίζοντας όμως όμορφες μουσικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιάννης Τεργιάκης ανήκει στο δυναμικό της Cobalt Music, που μετά από χρόνια αποχής από τα γιουροβιζιονικά δρώμενα, φαίνεται πως η συμμετοχή πέρσι του Good Job Nicky που επίσης ανήκει στο δυναμικό της, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Από τις λίγες πλέον νέες pop παρουσίες στην ελληνική μουσική βιομηχανία, ο Γιάννης Τεργιάκης με την φρεσκάδα και το ταλέντο του, θα μπορούσε να σταθεί επάξια εκπρόσωπος της χώρας μας στην Eurovision 2023. Μένει να δούμε φυσικά αν θα το προσπαθήσει!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για την τελευταία πρόταση μας για την Eurovision 2023!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Το θέμα είναι από την ώρα που η ΕΡΤ έχει επιλέξει την εσωτερική ανάθεση χωρίς εμπλοκή του κοινού πως θέλει να κινηθεί μουσικά με βάση τους ενδυναμει υποψηφίους από την ιστοσελίδα σας πιστεύω ότι θα επικρατήσει ένα τραγούδι με mid tempo ρυθμο .

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν νομίζω ότι έχει την εμπειρία…
    Πηγαίνοντας απλά στο x factor και έχοντας κυκλοφορήσει μόνο ένα τραγούδι δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί στη Eurovision. Ίσως σε κάποια χρόνια…
    Αν η cobalt επιθυμεί τοσο πολύ να αναμειχθεί στο διαγωνισμό, εμφανώς κάτι που έκανε ήδη από πέρσι, η καλύτερη της πρόταση είναι ο Leon of Athens.
    (Η δε Minos, άλλη μια δυνατή δισκογραφική, με την Τάμτα)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *