Ελλάδα: Ο Leon of Athens μιλάει για μια ενδεχόμενη συμμετοχή στην Eurovision!

Σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην εκπομή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εμφανίστηκε ο Leon of Athens και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Μίλησε τόσο για την Eurovision 2019 στην οποία συμμετείχε ως μέλος της ομάδας πίσω από το κομμάτι της Katerine Duska, “Better Love“, όσο και για μια ενδεχόμενη δεύτερη συμμετοχή, αυτή την φορά με τον ίδιο ως εκπρόσωπο.

Η απάντηση του για την 21η  θέση της Ελλάδας στην Eurovision 2019 είπε:

Είναι μια πολύ δύσκολη μάχη και εγώ θαύμασα απίστευτα την Κατερίνα, με τον τρόπο που αντιμετώπισε τις δυσκολίες και που έβαλε ξανά την Ελλάδα στον τελικό. Είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία που βοήθησε και εμένα και αυτήν.

Duska katerina better love

Ακόμη ρωτήθηκε πως θα αντιδρούσε σε μια πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision:

Μόνο η πρόταση θα ήταν τιμή μου, αλλά θα το έκανα υπο προϋποθέσεις. Αν είχα ένα κομμάτι πολύ καλό, πολύ δυνατό και άξιο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα αλλά και να μπορώ να το στηρίξω, τοτέ ναι, μόνο έτσι θα το έκανα. 

Η απάντησή του ήταν η ίδια και σε ένα ενδεχόμενο ντουέτο με την Κατερίνα Ντούσκα, τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει το υλικό και το να εκπροσωπήσει άξια την χώρα μας, παρά να πάρει απλώς μέρος στον διαγωνισμό.

Ο Leon of Athens ήταν μια από τις προτάσεις του Eurovisionfun για την Eurovision 2022. Mπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πάντως αν έχει στα “συρτάρια” κομμάτι σαν το άνεμος ή το communication μια συνεργασία με τη Κατερίνα Ντούσκα και κατευθείαν κατάθεση στην ΕΡΤ θα ήταν τρομερά δυνατή πρόταση.
    Αναμένω ότι ο Leon of Athens θα μας απασχολήσει στο κοντινό μέλλον! (Μακάρι δηλαδή).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *