Ελλάδα: Περισσότερες από 1.100 ψήφοι στο poll του Eurovisionfun | Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής!

Συνεχίζεται το poll του Eurovisionfun για τον καλλιτέχνη που θεωρείτε καταλληλότερο να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2023. Δέκα είναι οι επιλογές, οι προτάσεις που πραγματοποιήσαμε μέσα από την ιστοσελίδα μας το προηγούμενο διάστημα.

Σε λιγότερο από 24 ώρες έχουν καταμετρηθεί περισσότερες από 1.100 ψήφοι και τα αποτελέσματα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Στην πρώτη θέση παραμένει η Melissa Mantzoukis, με ποσοστό όμως μικρότερο από την προηγούμενη ενσωμάτωση μας. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην κορυφή με 22,82%. Ακολουθούν:

Tamta 17,95%

Leon of Athens 14,73%

Στην τέταρτη θέση πλέον η Τάνια Μπρεάζου με 14,12%.

Δυναμικά έχει μπει στην πεντάδα ο Βασίλης Κούρτης με 10,22%

Στην συνέχεια ο Yannis Philippakis με 7,21%

Η Αντωνία Καούρη με 6,35%

Ο Γιάννης Τεργιάκης με 2,78%

Η Nafsica με 2,48%

και ο Johan Papaconstantino με 1,34%

Τα τελικά αποτελέσματα του poll θα γίνουν γνωστά μέσα από το live μας στο YouTube εντός της εβδομάδας.

Μπορείτε να θυμηθείτε τις προτάσεις μας για Stefania και Amanda, που έγιναν αντίστοιχα τον Ιούνιο του 2019 και 2021 εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για το ταξίδι της Ελλάδας για την Eurovision 2023 μόλις ξεκίνησε!

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Καλό είναι να υπάρχουν poll που να δείχνουν ποια πρόσωπα είναι πιο δημοφιλή από τους ενδυναμει υποψηφίους για την εκπροσωπησει της Ελλάδος στην eurovision αλλά από την αλλη σκέφτομαι πως ίσως δεν χρησιμεύουν σε κάτι αφού και φέτος η ΕΡΤ προτιμάει την εσωτερική επιλογή χωρίς την εμπλοκή του κοινού.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Σε όλα σου τα σχόλια ρίχνεις αιχμές για της εσβτετικη επιλογή που πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Οκει καταλάβαμε ότι θες εθνικό τελικό, αλλά έλεος συνέχεια τα ίδια!

      Απάντηση
      • Τina
        Τina says:

        Δεν λέω το ίδιο σε όλα τα σχόλια αν έδινες περισσότερη σημασία θα εβλεπες ότι έχω πει ότι είναι αναφαιρετο δικαίωμα της ΕΡΤ η εσωτερική επιλογή και ότι οι ίδιοι οι υποψήφιοι καλλιτεχνες την χρονιά που μας πέρασε δεν ήθελαν την εμπλοκή του κοινού παρόλο που η ΕΡΤ είχε επικοινωνήσει με τους τελικούς υποψηφίους και είχε ρωτήσει
        κατά το ποσό θα τους ενδιέφερε ένας εθνικός τελικός και είχαν απαντήσει αρνητικά καλώς λοιπόν να γίνει η επιλογή με όποιον τρόπο θέλει η δημόσια τηλεόραση και κλείνει από μεριάς μου το θέμα αυτό καθώς και εμένα δεν μου αρέσει να λέω τα ίδια και τα ίδια

        Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νιώθω ότι οι πρώτοι 5 θα παίξουν πολύ δυνατά φέτος και θα μας απασχολήσουν και εμάς αλλά και την ΕΡΤ…
    (Θα ήθελα να δω και κάποια πρόταση από τον Φιλιππάκη έτσι για το διαφορετικό, αλλά δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει τόσο η εκπροσώπηση όσο κάποιους άλλους από τα ονόματα που έχετε αναφέρει ως εν δυνάμει υποψηφίους.)

    Απάντηση
  3. Φως
    Φως says:

    Ειρήνη Παπαδοπούλου πηνελοπη Αναστασοπουλου Κατερίνα Στικουδη Σαγια Μπέτι Μαγγίρα τι λέτε για την δική μου πρόταση σε μία Ανατρεπτική παρουσία στην Σκηνή της Γιουροβίζιον 2023 ένα Καλό τραγούδι τα υπόλοιπα τα έχουν τα Σουπερ Κορίτσια Άς δώσουμε πρωταση και έμπνευση για το 2023 Στην ΕΡΤ

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *