Ο Φωκάς Ευαγγελινός δημιουργικός διευθυντής της συναυλίας του Desmond Child στο Ηρώδειο!

Ο αγαπημένος μας Φωκάς Ευαγγελινός, θα είναι δημιουργικός διευθυντής της συναυλίας του Desmond Child στο Ηρώδειο, που γίνεται με αφορμή την εκστρατεία επανένωσης των Μαρμάρων του Παρθενώνα και θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων η Bonnie Tyler, ο Alice Cooper, οι The Rasmus και ο Σάκης Ρουβάς!

Τα λαμπρότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον θρυλικό Desmond Child σε μια ζωντανή συναυλία με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στις 27 Ιουνίου 2022, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ DESMOND CHILD ΚΑΙ οι Alice Cooper • Bonnie Tyler • Rita Wilson • Σάκης Ρουβάς • The Rasmus • Lena Hall

Γιώργος Λεμπέσης • Kip Winger • Chris Willis • Tabitha Fair • Justin Benlolo

και Andreas Carlsson! Σε μια βραδιά λάμψης και προσφοράς!

Μια ανιδιοτελής χειρονομία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και τους εξαιρετικούς φίλους του!

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Αυτή η μοναδική, ανεπανάληπτη συναυλία όχι μόνο θα στρέψει τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας στην Ελλάδα, στους ανθρώπους της και στον ελληνικό πολιτισμό, αλλά, το κυριότερο, θα αποτίνει φόρο τιμής και θα δηλώσει την υποστήριξή της στη διαρκή παγκόσμια εκστρατεία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο Desmond Child στέλνει το μήνυμα του προς το κοινό για τη συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON.

 

«Γειά σας! Είμαι ο Desmond Child και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που έρχομαι με το show μου, DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON στην Αθήνα, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Θα είναι μια μαγευτική βραδιά γεμάτη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου. Ζωντανά στη σκηνή θα βρεθούν οι: Alice CooperBonnie TylerRita WilsonSakis RouvasThe RasmusLena HallKip WingerGeorge LembesisChris WillisTabitha FairJustin BenloloAndreas Karlsson κι εγώ! Ο Desmond Child! Θα είναι μία και μοναδική, ανεπανάληπτη συναυλία ζωής όπου η ροκ μουσική θα συναντήσει μια κλασική ορχήστρα στο λίκνο του πολιτισμού και της κουλτούρας, παρουσιάζοντας τις πιο θρυλικές συνεργασίες μου: Livin‘ On A PrayerYou Give Love A Bad NameI Hate Myself For Loving YouDude Looks Like A LadyPoisonKings & QueensBeautiful NowI Was Made For Lovin‘ YouLivin‘ La Vida Loca!  Αυτή η ξεχωριστή συναυλία πραγματοποιείται για την υποστήριξη της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, για να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και να συγκεντρώσει κεφάλαια υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στο σπίτι τους. Έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου εδώ και δεκαετίες και αγαπώ αυτή τη χώρα με όλη μου την καρδιά! Τη νιώθω πραγματικά σαν δεύτερο σπίτι μου. Ελάτε μαζί μας το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου στο επιβλητικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού για τη συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON

 

Ένας οραματιστής

Ένας φιλέλληνας

Ο Desmond Child βλέπει τη μουσική σαν μια οικουμενική γλώσσα αγάπης χωρίς σύνορα που φέρνει κοντά ανθρώπους από κάθε πλευρά της ζωής, μιλώντας κατευθείαν στην καρδιά τους. Αυτός είναι ο λόγος που επιθυμεί τόσο πολύ να συνεργάζεται με συναδέλφους του καλλιτέχνες και μουσικούς για το κοινό καλό. Πάντα αισιόδοξος και οραματιστής, αγκαλιάζει και στηρίζει τον δίκαιο σκοπό της εκστρατείας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Των Γλυπτών που όλοι οι Έλληνες αλλά και ένα σημαντικό μέρος της διεθνούς κοινής γνώμης περιμένουν να τα δουν να συναντούν τα αποκομμένα «αδέλφια» τους στο Νέο Μουσείο Ακροπόλεως.

Η συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON τιμά τα Γλυπτά του Παρθενώνα και ελπίζει να βοηθήσει στην ενδυνάμωση του διεθνούς ρεύματος υποστήριξης και της δημόσιας συμπάθειας υπέρ της επανένωσης των ιερών αυτών μαρμάρων στο πραγματικό τους σπίτι, στον τόπο που γεννήθηκαν.

Ο Desmond Child, ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς επιτυχιών της εποχής μας, μαζί με τους λαμπερούς και ταλαντούχους φίλους και συναδέλφους του, αφιερώνουν αυτήν τη συναυλία στην ξεχωριστή και αέναη Ελλάδα, με σεβασμό, υποκλινόμενοι βαθιά.

Για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα!

#ReuniteParthenon

Φυσικά η τιμή για τον δικό μας Φωκά Ευαγγελινό είναι μεγάλη και ποιος άλλος εξάλλου θα μπορούσε να αναλάβει καλλιτεχνικά ένα τόσο μεγάλο και απαιτητικό event;

Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήρια για την συναυλία μπορούν να το κάνουν ΕΔΩ

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *