Ελλάδα: Ανανεώθηκε για μία ακόμη χρονιά η θητεία της Δώρας Χειράκη στην Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ!

Μια ευχάριστη είδηση τόσο για εμάς που ασχολούμαστε με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όσο και για την ΕΡΤ θεωρούμε γενικότερα, αναρτήθηκε στην Διαύγεια. Η θητεία της Δώρας Χειράκη στην θέση της Διευθύντριας Εταιρικής Επικοινωνίας της εταιρείας, ανανεώθηκε για μία ακόμη χρονιά και έτσι παραμένει αυτή, η οποία προΐσταται σε όλα όσα έχουν να κάνουν με το project Eurovision στην χώρα μας.

Σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με το οργανόγραμμα της ΕΡΤ, στην διεύθυνση εταιρικής επικοινωνίας, υπάγονται και οι διεθνείς σχέσεις ως τμήμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλα όσα αφορούν την σχέση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης με την EBU, την συμμετοχή στους διαγωνισμούς της Eurovision κλπ, διευθετούνται από την διεύθυνση στην οποία συνεχίζει να προΐσταται και για την επόμενη χρονιά η Δώρα Χειράκη.

Η εξέλιξη αυτή φυσικά είναι πολύ σημαντική, καθώς η ομάδα που ήταν υπεύθυνη στην ΕΡΤ για τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς της Eurovision, που σηματοδότησαν και την δυναμική επιστροφή μας, θα παραμείνει ίδια και στην Eurovision 2023. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μας και στον επόμενο διαγωνισμό.

Εμείς ως Eurovisionfun ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πολυδιάστατο έργο της Δώρας Χειράκη στην ΕΡΤ και ιδιαιτέρως σε όλα όσα σχετίζονται με την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό της Eurovision!

Πηγή: Διαύγεια
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *