Ελλάδα: Δείτε το Live-on-Tape του “Die Together” από την Amanda Georgiadi Tenfjord!

Μέσω του επίσημου καναλιού της Eurovision στο YouTube πρόκειται να προβληθούν και φέτος τα live-on-tape των χωρών που συμμετείχαν στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο στο Τορίνο.

Από τις 14 έως τις 23 Ιουνίου οι Eurofans θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις live-on-tape εμφανίσεις περίπου τριάντα εκ των σαράντα χωρών που έλαβαν μέρος στον φετινό διαγωνισμό.

Σήμερα, έχουν σειρά άλλες τρεις χώρες, δύο του πρώτου ημιτελικού και μία του δεύτερου. Μιας και η EBU αποφάσισε να προβάλει τα live-on-tape βάσει της σειράς εμφάνισης των ημιτελικών, αυτό σημαίνει πως σήμερα είναι η σειρά της Αρμενίας και της Φινλανδίας αλλά φυσικά και της Ελλάδας!

Την εμφάνιση του Live-on-Tape της φετινής μας συμμετοχής έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός και γυρίστηκε, όπως και το περσινό, στην Σόφια της Βουλγαρίας

🇬🇷 Δείτε το Live-on-Tape του “Die Together” από την Amanda Georgiadi Tenfjord!

https://www.youtube.com/watch?v=nWmhGVv-b-s

Πως σας φάνηκε το Live-on-Tape της χώρας μας για την Eurovision 2022; Προτιμάτε αυτό ή την ζωντανή εμφάνιση της Amanda στη σκηνή της PalaOlimpico;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

6 ΣΧΟΛΙΑ
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Οχι συμφωνώ…
      Φωνητικά ειδικά στο lot ήταν εξαιρετική! Νομίζω στον τελικό ειδικά, κάτι είχε πάει λάθος με την μείξη του ήχου και των φωνητικών….
      Το staging σίγουρα ήταν πιο δουλεμενο και memorable αυτό στο Τορίνο.
      Πάντως για άλλη μια φορά η Αμάντα μας και το die together φόρεσαν τα γυαλιά σε πολλούς.
      2-3 θέσεις υψηλότερα, τις άξιζε…

      Απάντηση
      • Vangelis vt
        Vangelis vt says:

        Μια-δύο θέσεις παρακάτω θα την κατέτασσα εγώ. Σίγουρα κάτω από τους 7 που την πέρασαν συν την εξαιρετική Λιθουανία και τη Γαλλία που δεν κατάλαβα πως βγήκε προτελευταία όταν το νηπιαγωγείο των νορβηγών κατέληξε στη 10η θέση.

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Η Λιθουανία ήταν όντως εξαιρετικη. Και εγώ σοκαρίστηκα που η Γαλλία τερμάτισε προ τελευταία,αλλά δεν την έβλεπα με τίποτα στην αριστερή πλευρά για κάποιο λόγο. Προσωπικά η Ιταλία με τέτοια εμφάνιση χωρίς την χημεία πού είχαν στο SR θεωρώ πως δεν άξιζε να τερματίσει τόσο ψηλά η Μολδαβία οριακά να το δεχτώ αφού ξεχώριζε μέσα στις τόσες μπαλάντες, αν και η δεύτερη θέση στο TV ήταν υπερβολική. Επίσης υπήρχαν άλλες χώρες που άξιζαν περισσότερο τη δεκάδα αντί της Νορβηγίας (πχ Ολλανδία ή Λιθουανία)

          Απάντηση
          • Vangelis vt
            Vangelis vt says:

            Τη Μολδαβία την ψήφισα με την καρδιά μου. Αυθεντικό, αναρχικό βαλκανικό πάρτι όπως είχαμε στείλει κάποτε με τους Κόζα Μόστρα και ελπίζω να ξαναστείλουμε σύντομα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έκαναν την έκπληξη και κατάφεραν να περάσουν ακόμα και την Ισπανία στην τηλεψηφοφορία. Η Ιταλία είχε το καλύτερο φετινό τραγούδι από άποψης σύνθεσης και στίχου, εστω κι αν η εμφάνιση ήταν κατώτερη του Σαν Ρέμο. Την Ολλανδία όπως και την Πορτογαλία δεν τις ήθελα στη δεκάδα.

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *