Ελλάδα: Η Joanne στην λίστα με τους μνηστήρες για την Eurovision 2023!

Η νικήτρια του The Voice of Greece, Joanne ή αλλιώς Ιωάννα Γεωργακοπούλου, φαίνεται πως δεν αφήνει το όνειρο της για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision, αφού τόσο η ίδια όσο και η δισκογραφική της εταιρεία, προσανατολίζονται στην διεκδίκηση του ελληνικού χρίσματος στον επόμενο διαγωνισμό.

Η νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε τις εντυπώσεις στο The Voice of Greece, ήταν μία εκ των προτάσεων της MINOS EMI στην εσωτερική επιλογή της ΕΡΤ και για την Eurovision 2022. H ίδια σε πρόσφατες της δηλώσεις, είχε αναφερθεί στο ζήτημα, δείχνοντας πως καθόλου αδιάφορη δεν την αφήνει.

«Θα ήθελα πολύ να πάω κάποια στιγμή στη Eurovision. Θα ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και πιστεύω ότι θα μπορούσα να το υποστηρίξω. Έχω χρόνια μπροστά μου να προσπαθήσω ξανά, είμαι νέα ακόμα»

Joanne

Όπως λοιπόν πληροφορούμαστε, η Joanne σε συνεργασία με την δισκογραφική της, έχουν την πρόθεση να υποβάλουν και φέτος πρόταση στην ΕΡΤ για τον διαγωνισμό.

Το όνομα της Joanne προστίθεται σε αυτά των Βασίλη Κούρτη, Melissa Mantzoukis, Leon of Athens, Αντωνία Καούρη, Τάνια Μπρεάζου, Καλομοίρα, Άντζελα Περιστέρη, Good Job Nicky, που επίσης σκέφτονται πολύ σοβαρά να δοκιμάσουν την τύχη τους στην διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ.

Θα θέλατε να δείτε την Joanne στην Eurovision 2023;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *