Ελλάδα: Με την Τάνια Μπρεάζου στην Eurovision 2023;

Οι προτάσεις του Eurovisionfun συνεχίζονται και αυτή την φορά είναι η σειρά μίας καλλιτέχνιδος σχετικά γνωστής στο ευρύ κοινό. Η επόμενη λοιπόν πρότασή μας για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023 είναι η Τάνια Μπρεάζου.

Η καταγωγή και οι εντυπωσιακές σπουδές της Τάνιας

Η Τάνια Μπρεάζου είναι  23 χρονών και έχει καταγωγή από τη Ρουμανία. Γεννήθηκε στα Χανιά αλλά μεγάλωσε στη Ρόδο. Πήρε υποτροφία από το Μελάνθειο Ωδείο Ρόδου και σπουδάζει βυζαντινή μουσική.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People, η Τάνια Μπρεάζου δήλωσε ότι ο πατέρας της από μικρή ηλικία την προέτρεπε να ασχοληθεί με το τραγούδι. “Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, στο σπίτι μας ακουγόταν διαρκώς μουσική. Από την κούνια κιόλας, δεν μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς μουσική. Όταν σταματούσε η μουσική, ξυπνούσα και έκλαιγα. Όσο μεγάλωνα, ο μπαμπάς μου έβαζε τραγούδια και έτσι ξεκίνησα να μαθαίνω διάφορους καλλιτέχνες. Επηρεάστηκα πολύ από τα ακούσματα του πατέρα μου, ενώ μου άρεσε επίσης να μιμούμαι τραγουδίστριες .Το καλύτερό μου ήταν όταν έκανα την Beyoncé. Καθόμουν μπροστά από τον καθρέφτη και έκανα τις ίδιες ακριβώς κινήσεις με αυτές που έκανε στα βιντεοκλίπ.“, έχει αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το 2016, ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο “X-Factor” καθώς ήταν μια από τους τέσσερις φιναλίστ  του ημιτελικού, με την ομάδα της Τάμτα. Μετά το τέλος του show, κυκλοφόρησε το πρώτο της single με την Panik Records και συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής όπως η Τάμτα,η Πάολα και ο Σάκης Ρουβάς.

Το 2020 συμμετείχε στο σόου μεταμφιέσεων “Your Face Sounds Familiar” κλέβοντας τις εντυπώσεις ενώ το  Μάρτιο του 2021 αναδείχτηκε νικήτρια του All Star YFSF με την συγκινητική ερμηνεία της ως Celine Dion.

Το 2018 υπέβαλλε δύο τραγούδια μαζί με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο στην διαδικασία επιλογή της ΕΡΤ για την Eurovision 2018, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει το χρίσμα. Σε πάρα πολλές συνεντεύξεις της έχει αναφέρει πως ένα από τα μεγάλα της όνειρα είναι να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Αν και πολλοί θα περίμεναν πέρσι να ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που θα διεκδικούσαν το εισιτήριο για το Τορίνο στέλνοντας τραγούδι στην ΕΡΤ, δεν το επιχείρησε τελικά. Φέτος, κάτι μας λέει πως θα το δοκιμάσει…

Παρακάτω ακούστε το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα:

Θα θέλατε να δείτε την Τάνια Μπρεάζουν να εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision;

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Michael
    Michael says:

    Μου αρέσει πάρα πολυ!
    Έχει φωναρα και θα την ήθελα με ένα τραγούδι που αναδεικνύει πλήρως τις ικανότητες της καθώς οι τελευταίες της κυκλοφορίας δεν το έκαναν.
    Επισης να προσθέσω πως θεωρώ ότι με την εξαιρετική επίδοση της Αμαντα και το σύστημα επιλογής της ΕΡΤ όλο και περισσότεροι θα συμμετάσχουν και θα δώσουν μεγάλη προσοχή στο τραγούδι που θα στείλουν. Πολλοί νόμιζαν ότι έχει σημασια το όνομα του καλλιτέχνη και μονο αλλά οχι. Οσο περισσότεροι το συνειδητοποιήσουν, τόσο καλύτερα τραγούδια θα έχουμε. Συνεχίστε την καλη δουλειά!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αναμενόμενη πρόταση και νομίζω οτι μας λέτε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα καταθέσει φέτος.
    Στο yfsf πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το εύρος της φωνής της και γράφει πολύ όμορφα στον φακό, συν ότι κινησιολογικα το έχει αρκετά.Δυστυχώς όμως στην εταιρεία που ανήκει δεν επιλέγονται τραγούδια που ταιριάζουν στη φωνή της. (Γενικά δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη την συγκεκριμένη εταιρεία, αφού προωθούν τα λάθος άτομα ή χαντακωνουν καλλιτέχνες που αξίζουν κάτι καλύτερο). Αν η κοπέλα δουλέψει με τους κατάλληλους ανθρώπους και βρεθεί το κατάλληλο κομμάτι νομίζω θα ήταν μια καλή επιλογή.

    Απάντηση
  3. Ιωανάθαν
    Ιωανάθαν says:

    Μου αρέσει εξαιρετικά. Είναι όμορφη, φωνάρα και από ομόδοξη χώρα. Με την κατάλληλη προώθηση μπορεί να μας φέρει βαθμούς και από Ρουμανία και από Μολδαβία.
    Μία και μία οι επιλογές σας ομάδα του αγαπημένου μας σάιτ!
    Θα την ήθελα με μια αισθαντική μπαλάντα δια χειρός του μάγου των επιτυχιών Δημητρίου Κοντοπούλου για να φτάσει τόσο ψηλά και και το Hold me!

    Απάντηση
  4. s5voice
    s5voice says:

    Ναι ναι ναι! Είναι υπερταλαντούχα, φωνάρα, κουκλάρα και με εξαιρετική σκηνική παρουσία. Η μέχρι τώρα δισκογραφία της είναι πολύ κατώτερη του ταλέντου της. Με το σωστό κομμάτι όμως, θα την ήθελα 100% και θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλά.

    Απάντηση
  5. Pantelis
    Pantelis says:

    Τι είναι το Eurovision fun και κάνει και προτάσεις;;; Αχαχαχα
    Εκεί που αφόδευσαν οι δισκογραφικές, πετάχτηκαν κάτι δικηγορίνες και κάνουν και προτάσεις που δε θα τις ακούσει και κανείς χαχαχα

    Απάντηση
  6. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Πρώτα θέλω το τραγούδι! Μετά θέλω μια καθηλωτική ερμηνεία, είτε είναινα συγκινηθώ και να βάλω τα κλάμματα είτε να σηκωθώ κ να αρχίσω τα χορευτικά! Μετά ένα ωραίο στήσιμο επι σκηνής με πλάνα που κόβουν την ανάσα. Αν το έχει η πρότασή της, τότε απο μένα ειναι ένα μεγάλο ΝΑΙ. Αν είναι να καταθέσουμε για να καταθέσουμε κ να έχουμε να λέμε, ε τότε ΟΧΙ!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *