Ελλάδα: Οι μνηστήρες για την εκπροσώπηση στην Eurovision 2023 πληθαίνουν | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τι κι αν ακόμη βρισκόμαστε στον Ιούνιο, οι πληροφορίες που καταφθάνουν στο Eurovisionfun για τους καλλιτέχνες που σκέφτονται σοβαρά να υποβάλλουν τραγούδι στην εσωτερική επιλογή της ΕΡΤ για την Eurovision 2023 αυξάνονται και πληθύνονται και φυσικά είμαστε εδώ για να ρίξουμε φως σε όλες αυτές τις προθέσεις.

Πριν προχωρήσουμε σε όλα όσα έχουν φθάσει στο ραντάρ μας τις τελευταίες ημέρες, τονίζουμε πως στην παρούσα φάση, πρόκειται περί προθέσεων και όχι αποφάσεων. Οι όποιος οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν φυσικά μέσα στο καλοκαίρι, σε συνάρτηση με τις δισκογραφικές εταιρείες των καλλιτεχνών.

Good Job Nicky

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν όσα κανένα άλλο την φετινή σεζόν και έφθασε αρκετά κοντά στην ελληνική εκπροσώπηση είναι  Good Job Nicky.

Ο καλλιτέχνης της Cobalt, όπως ανέφερε και στις πρόσφατες δηλώσεις του, αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για υποβολή τραγουδιού, είτε φέτος, είτε του χρόνου. Η δισκογραφική του εταιρεία επιθυμεί επίσης μία νέα προσπάθεια αφού θεωρούν πως ο Good Job Nicky ταιριάζει πολύ με τον διαγωνισμό, όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

Το ερώτημα εδώ είναι αν θα επιχειρήσει φέτος την εκ νέου διεκδίκηση της ελληνικής συμμετοχής ή θα περιμένει για το 2024, κάνοντας μία ετήσια παύση, όπως πολλοί του εισηγούνται.

Άντζελα Περιστέρι

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Αλβανία στην Eurovision 2021 ανέφερε πρόσφατα πως θα ήθελε να ξανά πάει στην Eurovision εφόσον όμως εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Η Άντζελα Περιστέρι που εντυπωσίασε με την φωνή της, σκέφτεται πολύ σοβαρά να υποβάλει κάποιο τραγούδι στην ΕΡΤ, εφόσον θα έχει στα χέρια της κάτι δυνατό, που πιστεύει ότι θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και με το οποίο θα μπορούσε να διεκδικήσει σοβαρά την ελληνική εκπροσώπηση στον επόμενο διαγωνισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=_9KXznajJvY

Καλομοίρα

Φυσικά το όνομα της δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού κάθε χρόνο σχεδόν είναι μεταξύ αυτών που φημολογούνται πως ενδιαφέρονται για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision.

Η Καλομοίρα που πέρσι έφθασε μέχρι την πηγή, χωρίς όμως να πιει νερό, αφού εν τέλει δεν κατέθεσε τα τραγούδια που προετοίμασε, με την συμμετοχή μάλιστα γνωστών δημιουργών από το εξωτερικό, το σκέφτεται και αυτή τη χρονιά πολύ σοβαρά.

Η ίδια στην εκπομπή Αμάντα στο Δρόμο για την Eurovision, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ξαναβρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού, για τα παιδιά της. Ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία Heaven.

Δεν θα πρέπει φυσικά να ξεχνάμε στα παραπάνω ονόματα και κάποιους από τις προτάσεις του Eurovisionfun για την Eurovision 2023, που επίσης σκέφτονται σοβαρά να καταθέσουν πρόταση. Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, η ομογενής Melissa Mantzoukis, η ξεχωριστή Αντωνία Καούρη, ο πολυδιάστατος Leon of Athens, αλλά και πιθανό η Τάνια Μπρεάζου είναι επίσης κάποιοι εκ των καλλιτεχνών που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, στην εσωτερική επιλογή της ΕΡΤ.

Από την άλλη στην Αγία Παρασκευή, αναμένουν πολλά περισσότερα τραγούδια από τα 43 που υποβλήθηκαν στην περσινή διαδικασία, αφού το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα της χώρας μας, η επιτυχία που σημειώνουν τα τραγούδια του διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες, αλλά και το γεγονός πως η Eurovision 2023 θα διεξαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς.

Το φετινό καλοκαίρι πέρα από ιδιαιτέρως θερμό, θα αποδειχθεί καυτό και για τις εξελίξεις του όσο αφορά την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Για φέτος είμαι (σχεδόν) βέβαιος ότι οι όποιες αποφάσεις της ΕΡΤ θα αργήσουν αρκετά, λόγω των φθινοπωρινών εθνικών εκλογών. Δεν νομίζω ότι θα μάθουμε κάτι ουσιαστικό πριν από τον Οκτώβρη-Νοέμβρη.
    Μέσα στους επόμενους 3 μήνες του καλοκαιριού δεν πιστεύω ότι θα παρθεί κάποια απόφαση…

    Απάντηση
  2. 12345
    12345 says:

    Εφόσον η Καλομοίρα θέλει ακόμα να μας εκπροσωπήσει και φημολογείται ότι έχει και έτοιμα τραγούδια, νομίζω πρέπει να επιστρέψει. Της το χρωστάμε μετά την 3η θέση που μας έφερε.

    Όσο για τον gjn, είναι αρκετά “αντιτηλεοπτικος” και αν δεν αλλαξει κάτι δεν θα τον ήθελα στην Γιουροβίζιον.

    Αυτά τα ολίγα.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Το να είσαι αντιτηλεοπτικος δεν λέει κάτι..Είδαμε και τον Πορτογάλο πριν λίγα χρόνια αντιπαθητικός σε βαθμό αντιπάθειας που όμως σάρωσε και έφυγε με το βραβειο. Παιδιά το τραγούδι είναι που μετράει και το momentum που εχει η καθε χωρα την εκαστοτε χρονια, ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε. Εμεις παντως εχουμε καλο momentum μετα απο δυο σουπερ συμμετοχες που ηρθαν ως συνεχεια των “πετρινων χρονων”.

      Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτό με τη Καλομοίρα το ακούμε από το 2018 ως φήμη/ημιτελής πράξη….
    Η Αναστασία δεν νομίζω με βάση το στυλ της ότι θα επιλεγόταν ποτέ από την ΕΡΤ τώρα gjn και Άντζελα αν έχουν κάτι καλό γιατί όχι…

    Απάντηση
  4. Chris-K
    Chris-K says:

    Αντζελαρα με τα χίλια!!!!
    Η αγαπημένη μου συμμετοχή της Αλβανίας μαζί με αυτή του 2019. Βέβαια, απ’όλες τις προτάσεις σας, θα προτιμούσα Κούρτη ή Τάμτα!

    Απάντηση
  5. Κώστας
    Κώστας says:

    Fun Info: Ο ερχομός της Καλομοιρας στην Ελλάδα έχει σχέση με την esc… Δουλεύει για την πρόταση που κατά 99,9% θα καταθεσει στην ΕΡΤ και είναι πολύ πολύ δυνατή!! Θα πρέπει να βρεθεί κάτι πολύ δυνατό για να μην επιστρέψει φέτος στον διαγωνισμό η Καλο…αν τελικά καταθέσει! Έχει τουλάχιστον 1 ΠΟΛΥ …. τραγούδι που αξίζει και έχει όλα τα φόντα τα σκίσει! Δεν μιλάω για την ομάδα που θα την πλαισιώσει!! Επαγγελματίες!!
    Soo…;)

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Στον Μουτσινά πάντως έκανε έκπληξη βγαίνοντας με slo mo…
      Αν έχει ετοιμάσει κάτι ανάλογο η καλομοιρα με λάτιν σύγχρονο ήχο, γιατί όχι;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *