Ελλάδα: Περισσότερες από 1.800 ψήφοι στο poll μας | Αλλαγές στα αποτελέσματα!

Δυναμικά συνεχίζεται η ψηφοφορία στο poll μας, για τον καλλιτέχνη που θα θέλατε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022. Ξεπεράσαμε πλέον τις 1.800 ψήφους, με τα αποτελέσματα να έχουν αλλάξει αρκετά από την προηγούμενη ενημέρωση μας.

Τα αποτελέσματα λοιπόν έχουν ως εξής:

  • Melissa Mantzoukis 24,07%
  • Tamta 16,65%
  • Βασίλης Κούρτης 12,43%
  • Leon of Athens 11,90%
  • Τάνια Μπρεάζου 11,55%
  • Αντωνία Καούρη 8,43%
  • Yannis Philippakis 6,4%
  • Γιάννης Τεργιάκης 5,45%
  • Nafsica 1,95%
  • Johan Papaconstantino 1,17%

Melissa Mantzoukis και Tamta παραμένουν στις δύο πρώτες θέσεις, με τον Βασίλη Κούρτη όμως να είναι πλέον στην τρίτη. Άνοδο και για τον Leon of Athens  στην τέταρτη θέση, με την Τάνια Μπρεάζου να υποχωρεί στην πέμπτη. Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες παραμένουν σταθεροί στις θέσεις που είχαν και στην προηγούμενη ενημέρωση.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 22/6 στις 16.00, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο live μας στο YouTube στις 22.00, αύριο το βράδυ!

Συνεχίζετε λοιπόν να ψηφίζετε όσοι δεν το έχετε κάνει μέχρι στιγμής και διαμορφώστε την τελική κατάταξη.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Βλέποντας το poll όπως διαμορφώνεται ως αυτή τη στιγμή μου κάνει εντύπωση που η Τάμτα παραμένει τόσο ψηλά αλλά και ο Φιλιππάκης που έμαθα για αυτόν μέσα από δικό σας αρθρο όπως είχα γράψει σε άλλο σχόλιο μου το ύφος της μουσικής του δεν μου άρεσε αλλά βλέπω ότι ίσως και σε άλλους να μην άρεσε τόσο το στυλ μουσικής του καθώς παραμένει χαμηλά σε ψήφους στο poll .

    Απάντηση
  2. eurogreek
    eurogreek says:

    Στην είπε τις προάλλες ένας άλλος χρήστης και παραπονέθηκες και ολας αλλά βρε κοπέλα μου έχεις φαγωθεί και δεν μπορείς να κρυφτείς. Θέλεις εθνοποπ το έχουν καταλάβει και οι πέτρες, σίγουρα θα ψήφισες και Μπρεαζου. Καλά κάνεις αλλά αυτά τα σχόλια σου που προσπαθείς να μην το πεις ευθέως είναι και αστεία και εκνευρίστηκα πλέον. Και πολλά πήρε ο Φιλιππάκης, στην Ελλάδα δεν είναι ον ξέρουν, ούτε προώθησε την ψηφοφορία στα σοσιαλ του να το δούνε οι φαν του.

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Ο χρήστης που μου την είπε όπως λες δεν παραπονέθηκα αλλά απάντησα και αυτό έχει μεγάλη διαφορά όσο για τα σχόλια σου ότι μου αρέσει το εθνοποπ θα σου απαντήσω λέγοντας ότι στο poll πρώτη επιλογή μου είναι ο leon of athens και μετά η mantzoukis αν τώρα κάποιος από τους συμμετέχοντες προτείνει ένα ωραίο εθνοποπ όπως λες τραγούδι καλώς να πάει εάν άλλος προτείνει μια φοβερή μπαλάντα καλώς να πάει εάν κάποιος άλλος προτείνει ένα mid tempo τραγούδι καλώς να πάει και αυτός .

      Απάντηση
  3. Ιωανάθαν
    Ιωανάθαν says:

    Εγώ προτείνω να γράψει ο κύριος Κοντόπουλος μια ντανσάρα σαν το You are the only one και να το ερμηνεύσουν ντουέτο η Αφροδίτη εκ Καλαβρύτων Αντωνία Καούρη και ο Απόλλωνας της Λαρίσης Βασίλης Κούρτης. Double treat. Η χώρα μας δεν έχει στείλει ποτέ ντουέτο άνδρα-γυναίκας, θα ήταν μια πρωτοτυπία. Θα έσπαγαν όλα τα κοντέρ!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *