Ελλάδα: Σήμερα στις 22.00 το live μας στο YouTube για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του poll!

Στις 16.00 ολοκληρώνεται σήμερα η ψηφοφορία στο poll μας, για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που θεωρείτε καταλληλότερο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022. Το βράδυ στις 22.00 μην χάσετε το live μας στο YouTube για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του poll, αλλά και για τον σχολιασμό τους.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τον τελευταίο μήνα το Eurovisionfun σας παρουσίασε τις προτάσεις του για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023 και κάτι μας λέει πως δεν θα σπάσει το σερί μας ούτε αυτή την φορά και κάπου ανάμεσα τους, βρίσκεται ο καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπήσει στον επόμενο διαγωνισμό!

Είναι 10 και είναι όλοι τους πολύ ταλαντούχοι, με υπέροχες φωνές και μουσικό εκτόπισμα αρκετό, ώστε να σταθούν επάξια στην απαιτητική σκηνή της Eurovision, σηκώνοντας με επιτυχία τα ελληνικά χρώματα.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες. Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 2.400 χρήστες και η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 2.500! Τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, για αυτό όσοι από εσάς δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, να το πράξετε μέχρι τις 16.00.

Το βράδυ στις 22.00 μέσα από το κανάλι μας στο YouTube θα ανακοινώσουμε τα αναλυτικά αποτελέσματα του poll, αλλά και θα συζητήσουμε ποιοι από τους δέκα ενδιαφέρονται όντως να μας εκπροσωπήσουν, ποιοι το σκέφτονται, ποιοι διστάζουν και ποιοι ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασίες για την υποβολή τραγουδιού.

Το link για το live μας:

Μέχρι τότε όμως συνεχίζετε να ψηφίζετε μέχρι τις 16.00:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *