Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε την πρόταση που δέχθηκε το 2008 για απευθείας ανάθεση στην Eurovision!

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια, το 2008 δέχθηκε πρόταση από την ΕΡΤ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision με απευθείας ανάθεση.

Η ‘Ελλη Κοκκίνου που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 2000 στα μουσικά πράγματα της χώρας, αποκάλυψε την πρόταση που δέχθηκε για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο διαγωνισμό, αλλά και τον λόγο που την ανάγκασε να αρνηθεί:

Το 2008 μου είχε γίνει πρόταση να πάω στη Eurovision. Ήμουν έγκυος, αλλά δεν το ήξεραν όταν μου έκαναν την πρόταση. Ήταν για απευθείας ανάθεση. Με είχε καλέσει ο Τζώνη Καλημέρης που ήταν στην ΕΡΤ τότε. Μου είπε να μου γράψει ο Φοίβος τραγούδι, να το σκηνοθετήσει ο Φωκάς. Του είπα ότι είναι πολύ ωραία ιδέα, αλλά είμαι σχεδόν 1 μηνός έγκυος και δεν μπορώ. Τον Μάΐο που πήγε η Καλομοίρα ο Αλέξανδρος ήταν μίας ημέρας. Έβλεπα την Καλομοίρα από το μαιευτήριο.

Άλλη μία περίπτωση που αποδεικνύει πόση σημαντική κάποιες φορές είναι η τύχη και οι συγκυρίες. Το ευχάριστο αυτό γεγονός που εμπόδισε την Έλλη Κοκκίνου να αποδεχθεί την πρόταση της ΕΡΤ, είχε ως αποτέλεσμα τελικά η Καλομοίρα να κερδίσει στον εθνικό τελικό που πραγματοποιήθηκε, να πάρει το εισιτήριο για τον διαγωνισμό και να κατακτήσει στο Βελιγράδι την τρίτη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Η κυρία Κοκκίνου είχε αναφερθεί άλλη μια φορά στο παρελθόν ότι τη χρονιά που μας εκπροσωπήσε η Καλομοίρα της είχε γίνει πρόταση για απευθείας ανάθεση αλλά δεν μπόρεσε να πάει κάθε εμπόδιο για καλό.

    Απάντηση
  2. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Από μεγάλα ονόματα την δεκαετία εκείνη, μόνο Βίσση κ Ρουβάς…
    Και Μαντώ/Ρακιντζής/Αλκαίος αλλά άργησαν μια δεκαετία…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *