Ισραήλ: Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία εσωτερικής επιλογής του 2023!

Ο ισραηλινός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας KAN ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2023 θα επιλεγεί εσωτερικά. Σε μια από τις πρωινές ραδιοφωνικές εκπομπές του ΚΑΝ αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία.

Από το 2015 και με εξαίρεση το 2021, το Ισραήλ χρησιμοποιούσε talent show για την επιλογή του εκπροσώπου. Για το 2023, μια ομάδα 9 επαγγελματιών της βιομηχανίας θα επιλέξουν τον καλλιτέχνη. Τα κριτήρια περιλαμβάνουν ο καλλιτέχνης να είναι πολύ γνωστός με εμπειρία σε ζωντανές εμφανίσεις και να γνωρίζει επιτυχία στην τοπική αγορά. Οι οικοδεσπότες της εκπομπής αναφέρουν πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από καταξιωμένους Ισραηλινούς καλλιτέχνες να εκπροσωπήσουν το Ισραήλ. Ονόματα όπως οι Omer Adam και Static & Ben El Tavori ακούγονται ήδη, μεταξύ άλλων.

Οι οικονομικές ανησυχίες ήταν επίσης ένας λόγος για την εσωτερική επιλογή του καλλιτέχνη, λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής των εθνικών σόου επιλογής. Όσον αφορά το τραγούδι, θα επιλεγεί αφότου επιλεγεί και ο καλλιτέχνης. Ο στόχος είναι να βρεθεί το καλύτερο τραγούδι που να ταιριάζει στον καλλιτέχνη.

Ο Michael Ben David εκπροσώπησε το Ισραήλ στην Eurovision 2022, αδυνατώντας να περάσει στον τελικό και καταλαμβάνοντας την 13η θέση στον δεύτερο ημιτελικό με 61 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ισραηλινή συμμετοχή του 2023!

Πηγή: KAN

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *