Κύπρος: Προς ακύρωση το “All Together Now”;

Όνειρο ήταν και πάει από ότι φαίνεται το All Together Now, το τάλεντ σόου μέσω του οποίο η Κύπρος θα επέλεγε τον εκπρόσωπό της στην Eurovision 2023.

Όπως είχε γίνει γνωστό και διαβάσατε και πρώτα μέσα από το Eurovisionfun, το ΡΙΚ μετά την συμφωνία που είχε συνάψει και με την Panik θα προχωρούσε στην επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στον επόμενο διαγωνισμό μέσα από το τάλεντ σόου All Together Now.

Το τάλεντ σόου που θα παρουσίαζε ο Νίκος Κοκλώνης και θα ήταν μία δική του παραγωγή, θα μεταδίδονταν ταυτόχρονα στον Alpha στην Ελλάδα και στο ΡΙΚ στην Κύπρο και ο νικητής του θα είχε ως έπαθλο μεταξύ άλλων, την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision.

Όπως φαίνεται όμως από τον προγραμματισμό του Alpha, το All Together Now πηγαίνει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ προετοιμάζεται το Just the 2 of US, κάτι που ειπώθηκε και στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, Super Κατερίνα. Επιπροσθέτως κανένα σχετικό trailer για δηλώσεις συμμετοχής δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, ενώ και στην ιστοσελίδα του καναλιού οι υποτιθέμενες αιτήσεις συμμετοχής, σε ανακατευθύνουν σε ένα άλλο project του Alpha, το Total Black Out.

Όλες αυτές εξάλλου οι τηλεοπτικές παραγωγές απαιτούν αρκετό χρόνο προετοιμασίας και βρισκόμαστε ήδη στο τέλος Ιουνίου.

Το πιθανότερο όπως φαίνεται είναι το ΡΙΚ να συνεχίσει τις απευθείας αναθέσεις, σε συνεργασία ίσως και με την Panik, ελπίζοντας αυτή την φορά σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τον φετινό αποκλεισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν και γενικά δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη στάση για το τι θα κάνουν το 2023, πιστεύω ότι τελικά η panik (εε δηλαδή το ρικ) θα επιλέξει με απευθείας ανάθεση τη Josephine, ελπίζοντας να έχουν αποτέλεσμα Φουρέιρας. Τώρα αν θα τους βγει η δεν θα τους (ξανά)βγει είναι άλλο θέμα…

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    Pezi na imaste to pio rezili kratiko kanali stin eurovision. Anakoinosan apo to 2021 (kai protou apofasisoun gia to 2022) oti gia to diagonismo tou 2023 tha ginotan talent show kai tora pou teliose i eurovision tou 2022 kai prepi na proetoimastoun gia to 2023, anakoinonoun oti akironete. Ti na pei kaneis!. Pantos an ine to 2023 na pame proheira me oti nane kai oti lahi kai na to skinothetisi o Marvin, kalitera na min pame katholou.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *