Το Κολλέγιο της Ευρώπης “αναγνωρίζει” το Eurovisionfun!

Οι επιτυχίες μίας ενημερωτικής ιστοσελίδας όπως είναι το Eurovisionfun, δεν αποτυπώνεται μόνο από τα νούμερα επισκεψιμότητας του Gοogle Analytics, αλλά και από την αναγνώριση σπουδαίων ιδρυμάτων και φορέων. Μία τέτοια πολύ σημαντική αναγνώριση απέσπασε το Eurovisionfun από το Κολλέγιο της Ευρώπης, το σημαντικότερο ίσως πανεπιστήμιο του κόσμου για ευρωπαϊκές σπουδές και σπουδές πολιτικών επιστημών.

Αρθρογράφος της ιστοσελίδας μας και απόφοιτος του τμήματος των Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, αφού έγινε δεκτός στο Κολλέγιο της Ευρώπης για μεταπτυχιακό επάνω στις Ευρωπαϊκές Διεπιστημονικές Σπουδές, αιτήθηκε υποτροφίας. Το σύστημα των υποτροφιών του Κολλεγίου της Ευρώπης δίνει προτεραιότητα σε όσους φοιτητές έχουν δημοσιογραφικό υπόβαθρο.

Με εφόδιο λοιπόν μία συστατική επιστολή από εμάς, αλλά και την αρθρογραφία του στο Eurovisionfun το Κολλέγιο της Ευρώπης ενέκρινε υποτροφία ύψους 17.000 Ευρώ.

Η χαρά μας όπως αντιλαμβάνεστε είναι τεράστια, τόσο για τον πανάξιο συνεργάτη μας, όσο και για το γεγονός πως ένα Πανεπιστήμιο τέτοιου βεληνεκούς, ενέκρινε μία τόσο μεγάλη υποτροφία, εξαιτίας της δημοσιογραφικής του εμπειρίας στο Eurovisionfun.

Με συνέπεια, σεβασμό και αξίες συνεχίζουμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *