Τσεχία: Δεν έδωσε την άδεια για την δημοσιοποίηση του live on tape!

Μετά την Ολλανδία και η δημόσια τηλεόραση της Τσεχίας, έκανε γνωστό πως δεν έδωσε την άδεια της για την δημοσιοποίηση του live on tape video της συμμετοχής της χώρας για την Eurovision 2023.

H είδηση επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής του τύπου της αποστολής της Τσεχίας στον διαγωνισμό με ένα tweet. Η Τσεχία εκπροσωπήθηκε από τους We Are Domi με το “Lights Off”. Το συγκρότημα τερμάτισε στην τέταρτη θέση στον Δεύτερο Ημιτελικό, αλλά μόλις στην 22η στον Μεγάλο Τελικό με 38 βαθμούς.

Από τις 14 Ιουνίου έως τις 23 Ιουνίου, τα live on tapes για τη Eurovision 2022 θα κυκλοφορήσουν στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube. Αυτές οι παραστάσεις ηχογραφήθηκαν πριν από τον διαγωνισμό και θα είχαν χρησιμοποιηθεί εάν μια αντιπροσωπεία δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο Τορίνο λόγω περιορισμών του Covid-19 ή εάν κάποιος στην αντιπροσωπεία προσβλήθηκε από τον Covid-19 ενώ ήταν στο Τορίνο και δεν μπορούσε να συμμετάσχει στα live shows.

Μπορείτε να δείτε τα έξι πρώτα live on tape στα σχετικά μας άρθρα:

Περίπου 30 live on tapes θα δοθούν στην δημοσιότητα, γνωρίζοντας πως η Ουκρανία εξαιρέθηκε από την ανάγκη πραγματοποίησης του λόγω του πολέμου, αλλά και ότι Ολλανδία και Τσεχία αποφάσισαν να μην μεταδώσουν τα δικά τους, εφτά χώρες ακόμη δεν έχουν δώσει την άδεια τους για την δημοσιοποίηση του σχετικού υλικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *