Eurovision 2022: Παρακολουθήστε τις Live-on-Tape εμφανίσεις του Aγίου Μαρίνου, της Ιρλανδίας και της Βόρειας Μακεδονίας!

Μέσω του επίσημου καναλιού της Eurovision στο YouTube πρόκειται να προβληθούν και φέτος τα live-on-tape των χωρών που συμμετείχαν στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο στο Τορίνο.

Από τις 14 έως τις 23 Ιουνίου οι Eurofans θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις live-on-tape εμφανίσεις περίπου τριάντα εκ των σαράντα χωρών που έλαβαν μέρος στον φετινό διαγωνισμό.

Σήμερα, έχουν σειρά άλλες δύο χώρες του δεύτερου ημιτελικού. Μιας και η EBU αποφάσισε να προβάλει τα live-on-tape βάσει της σειράς εμφάνισης των χωρών των δύο ημιτελικών, αυτό σημαίνει πως σήμερα είναι η σειρά του Αγίου Μαρίνου, της Ιρλανδίας και της Βόρειας Μακεδονίας. Αυτό σημαίνει πως δεν θα δούμε τις εμφανίσεις της Αυστραλίας και της Κύπρου.

🇸🇲 Παρακολουθήστε το Live-on-Tape του “Stripper” από τον Achille Lauro:

https://www.youtube.com/watch?v=0oddndP2tfg

🇮🇪 Παρακολουθήστε το Live-on-Tape του “That’s Rich” από την Brooke:

https://www.youtube.com/watch?v=ZjssCjX0X8E

🇲🇰 Παρακολουθήστε το Live-on-Tape του “Circles” από την Andrea:

https://www.youtube.com/watch?v=Ou_5niV_PKg

Μπορείτε να δείτε τα οχτώ πρώτα live on tape στα σχετικά μας άρθρα:

Πως σας φαίνονται τα σημερινά Live-on-Tape της Eurovision 2022; Προτιμάτε αυτά ή τις ζωντανές εμφανίσεις των καλλιτεχνών στη σκηνή της PalaOlimpico;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

1 reply
  1. T.R
    T.R says:

    Oups Giati den ithele to RIK/Panik na parousiasoun to Lot? Mipos theloun na minoume me tin anamnisi tis “exeretikis” erminias sto Torino? I mipos den ithelan na ginoune rezili twice? Oti kai nane to ela graftike stin istoria tis eurovision San i pio (par)afoni erminia meta tous Jemini to 2003.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *