Eurovision 2022: Τα live on tapes έρχονται σύντομα στις οθόνες μας!

Με ένα tweet της στον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού, η EBU μας ενημερώνει ουσιαστικά πως σύντομα θα μεταδώσει τα live on tapes των συμμετοχών της Eurovision 2022.

Ήταν ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα των φίλων του διαγωνισμού, το αν δηλαδή θα έχουμε την δυνατότητα όπως πέρσι να παρακολουθήσουμε τα live on tapes των φετινών συμμετεχόντων. Ήδη κάποιες χώρες δημοσίευσαν τα δικά τους βίντεο (Πολωνία, Μαυροβούνιο), κάνοντας μας να πιστέψουμε πως φέτος η δημοσίευση των live on tapes επαφίονταν αποκλειστικά στις δημόσιες τηλεοράσεις που λάμβαναν μέρος στην Eurovision 2022. Τελικά, από την Τρίτη 14 Ιουνίου και για τις επόμενες δέκα ημέρες μέσα από το επίσημο λογαριασμού του διαγωνισμού στο YouTube, θα παρακολουθήσουμε τα περισσότερα live on tapes.

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν τι είναι τα live on tapes, ζητήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να ηχογραφήσουν μια ζωντανή παράσταση της συμμετοχής τους. Αυτή η ηχογράφηση παραδόθηκε πριν από τον διαγωνισμό και πραγματοποιήθηκε σε ένα στούντιο. Η ηχογράφηση έλαβε χώρα σε πραγματικό χρόνο (όπως θα ήταν στον Διαγωνισμό) χωρίς να κάνει αλλαγές στα φωνητικά ή σε οποιοδήποτε μέρος της ίδιας της παράστασης μετά την ηχογράφηση. Το βίντεο αυτό επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που κάποια από τις αποστολές δεν κατάφερναν να φθάσουν στο Τορίνο ή κάποιο μέλος της αποστολής βρίσκονταν θετικό κατά τη διάρκεια των προβών.

Η ελληνική αποστολή όπως και πέρσι πραγματοποίησε τα γυρίσματα του live on tape της συμμετοχής της, στην Σόφια της Βουλγαρίας, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από όσους το παρακολούθησαν. Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένουμε να το παρακολουθήσουμε όλοι μας!

Mέχρι τότε ας θυμηθούμε τα live on tapes των περσινών φιναλίστ:

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *