Eurovision 2023: Η Γλασκώβη είναι η εναλλακτική της Ουκρανίας για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού!

Τα πλάνα του για τη διεξαγωγή της Eurovision 2023 φαίνεται πως καταστρώνει το BBC, σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η διεξαγωγή του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision σε ουκρανικό έδαφος.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ισπανικής κρατικής ραδιοτηλεόρασης, Jose Manuel Perez Tornero, το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί την εναλλακτική της EBU για τη φιλοξενία της επόμενης Eurovision, μετά και τη δεύτερη θέση του Sam Ryder πριν ένα μήνα στο Τορίνο. Ο πρόεδρος του RTVE δήλωσε χαρακτηριστικά:

Δεν θέλουμε να μείνουμε απλά με την εικόνα ενός καλού αποτελέσματος. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε την επόμενη φορά. Μας ενδιέφερε, επίσης, να φιλοξενήσουμε τη Eurovision 2023. Σε περίπτωση, όμως, που η Ουκρανία δεν δύναται να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, θα τον διοργανώσει το BBC.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η Γλασκώβη φαίνεται πως αποτελεί την επιλογή του BBC για τη διεξαγωγή της Eurovision 2023. Η Γλασκώβη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας, με τον ποταμό Κλάιντ να τη διασχίζει από τα ανατολικά προς τα δυτικά, περνώντας μέσα από το κέντρο της.

Σε περίπτωση που η Γλασκώβη αποτελέσει την επιλογή της EBU και του BBC για τον επόμενο διαγωνισμό, αυτός θα φιλοξενηθεί στο OVO Hydro. Το OVO Hydro αποτελεί το μεγαλύτερο κλειστό στάδιο της Σκωτίας, φιλοξενώντας ετησίως πάμπολλα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα και έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 14.οοο θεατές. Μεταξύ άλλων από τη σκηνή του OVO Hydro έχουν περάσει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Iron Maiden, οι Metallica, οι Muse, η Adele, η Dua Lipa, η Billie Eilish κ.α.

Μένει να δούμε μέσα στους επόμενους μήνες κατά πόσον η Ουκρανία θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και σε περίπτωση που δεν καταστεί αυτό εφικτό, αν θα είναι η Γλασκώβη η πόλη που θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Θα συμφωνήσω με τον πρόεδρο του rtve καθώς και εμείς σαν χώρα πιστεύω ότι δεν μένουμε στο καλό αποτέλεσμα των δύο τελευταίων ετών αλλά επενδύουμε για ακόμα καλύτερα πράγματα που θα μας φέρουν στην κορυφή. Όσο για την διεξαγωγή του διαγωνισμού πρέπει να γίνει εκεί που οι αποστολές θα νιώθουν ασφαλείς.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *