Eurovision Canada: Σε εξέλιξη οι συζητήσεις για το ντεμπούτο του διαγωνισμού!

Η ομάδα πίσω από τον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού ταξίδεψε στο Τορόντο για να ξεκινήσει συζητήσεις για τo Eurovision Canada. Η ομάδα παραγωγής του παρθενικού διαγωνισμού της Eurovision στον Καναδά, θα είναι η ίδια που ήταν πίσω και από το American Song Contest.

Ο Christer Björkman, πρώην παραγωγός του Melodifestivalen και παραγωγός του American Song Contest, ταξίδεψε με την ομάδα που ήταν πίσω από τον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού στον Καναδά. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα στο Τορόντο σχετικά με το Eurovision Canada.

Μιλώντας τον περασμένο μήνα ο κ. Björkman είπε ότι μετά τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα κάνει μία ομάδα εργασίας, με την ομάδα παραγωγής του American Song Contest. Μετά από αυτό, θα ξεκινούσαν συναντήσεις και συνομιλίες με καναδικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Καλλιτέχνες από κάθε μία από τις 10 επαρχίες και 3 περιοχές του Καναδά θα διαγωνιστούν σε μια σειρά προκριματικών παραστάσεων, Ημιτελικούς και έναν Μεγάλο Τελικό. Οι ακριβείς ημερομηνίες του διαγωνισμού, οι οικοδεσπότες και ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Πηγή: Christer Björkman 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *