MAD VMA 2022: Οι trappers ευτέλισαν την απονομή των βραβείων!

Γενική κατακραυγή έχουν προκαλέσει οι εικόνες ντροπής που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στη διάρκεια των Mad Video Music Awards που έγιναν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Η κατάσταση ξέφυγε με ξύλο ανάμεσα στους τράπερ Light και Snik, οι οποίοι συνεπλάκησαν άγρια.

Ο άγριος καυγάς σημειώθηκε την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ετοιμαζόταν να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την απονομή να μη γίνεται τελικά.

 

Να ηρεμήσει την κατάσταση ανέλαβε μαζί με τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, απευθύνοντας σε όλους έκκληση για ηρεμία και υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» ανακοίνωσε ο μουσικός τηλεοπτικός σταθμός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.

Σαν να μην έφθαναν όμως όλα τα παραπάνω, το κοινό αντέδρασε και για διάφορα ακόμη ευτράπελα που συνέβησαν στην χθεσινή απονομή των βραβείων.

Αρνητικός πρωταγωνιστής η PANIK, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τον καλλιτέχνη της, που πρωταγωνίστησε αρνητικά στα βίαια γεγονότα (όπως το ίδιο αντίστοιχα βέβαια δεν έπραξε και η MINOS για τον δικό της καλλιτέχνη).

Οι εξελίξεις φυσικά στα μουσικά βραβεία δεν αφήνουν αδιάφορους ούτε τους παροικούντες στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Θυμίζουμε πως άνθρωπος από την διοίκηση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, μας είχε διαμηνύσει σε ανύποπτο χρόνο και ενώ εξελίσσονταν η εσωτερική επιλογή για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που μας εκπροσώπησε στην Eurovision 2022, πως ακριβώς επειδή ο όποιος καλλιτέχνης επιλεγεί θα εκπροσωπεί την ΕΡΤ και κατ’ επέκταση την Ελλάδα, για ένα αρκετά σημαντικό χρονικό διάστημα, ενδιαφέρει πέρα από το τραγούδι και η προσωπικότητα των καλλιτεχνών και των εμπλεκομένων …

Σίγουρα λοιπόν οι χθεσινές συμπεριφορές είναι τέτοιες, που η ΕΡΤ σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει να συσχετιστεί με τον οποιοδήποτε τρόπο μαζί τους. Με ό,τι φυσικά και αν σημαίνει αυτό στο δρόμο για την Eurovision 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Chris-K
    Chris-K says:

    Πωπω, το έχουν καβαλήσει όλοι τους το καλάμι..
    Αλλά πραγματικά εύχομαι να πάει η Ζοζεφιν κάποια στιγμή, να φάει έναν ωραίο αποκλεισμό, μπας και σταματήσει η καραμέλα “Εμ, αφού τα άτομα που στέλνουμε δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, πώς να πάμε καλά στην Eurovision;”
    Κακία; Ίσως…
    Αλλά θα το ευχαριστιόμουν να πέσουν κάποιοι “καλλιτέχνες” γκουχχχ γκουχχχ από το συννεφάκι.. ❤️❤️

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όχι σκουπίδια όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές έλεγε μια παλιά περιβαλλοντική διαφήμιση…
    Εγώ θα προσθέσω και όχι και στα βραβεία mad και γενικά ο,τι σχετίζεται με μουσική (και ευρύτερα πολιτισμό και τέχνη).
    Οι παραπάνω -ο θεος να τους κάνει – καλλιτέχνες έχουν βρει και τα κάνουν. Μόνο στα Βαλκάνια θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα τραπερ τύπου snik και light όπου η υποκουλτούρα ακμάζει…
    Για το περιστατικό με τη Josephine και του Αρσενακου καλύτερα να μη μιλησω πολύ…. Η μία δείχνει ότι ελαφρώς έχει ψωνιστει και ίσως νιώθει η νέα Φουρέιρα (όπως και οι περισσότεροι/Ες που ανήκουν σε αυτή την δισκογραφική) ενώ ο αρσενακος είναι ο ορισμός του κερδοσκοπικού ανθρώπου κάνοντας κάθε ατάλαντο κάτι..
    ΥΓ: η κατηγορία θα έπρεπε να λεγόταν “καλύτερο ελαφρολαϊκό” δεν λες και τη Josephine καθαρά ποπ τραγουδίστρια… Τι να πουν και άλλες δηλαδή…
    ΥΓ2: επίσης η νέα ΕΡΤ ίσως κατάλαβε πως παίζει γενικά η πανικ όταν η εταιρεία αυτή είχε αναμειχθεί (ουκ ολίγες φορές) με τη ελληνική εκπροσώπηση τα προηγούμενα χρόνια… Ουσιαστικά στέλνει καλλιτέχνες για δικο της όφελος και όχι για να πάει καλά η συμμετοχή (δευτερεύον αυτό). Την ενδιαφέρει να πάει καλά το τραγούδι και να βγει στην επιφάνεια ο καλλιτέχνης στην Ελλάδα και όχι αν θα έρθει 2η 16η 19η ή αν αποκλειστεί η χώρα που εκπροσωπεί…
    Καλά κάνει η ΕΡΤ και δεν είναι ιδιαίτερα θερμή να συνεργαστεί με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

    Απάντηση
  3. Benedictos
    Benedictos says:

    Καλά για τους τραπερ δεν πέσαμε απτά σύννεφα ξέραμε το επίπεδο τους..αλλά για το σκηνικό που έσπρωξαν το καημένο το παιδί που κουβαλούσε τη σακούλα, δεν έχω λόγια πραγματικά. Αηδία.

    Απάντηση
  4. StKa
    StKa says:

    Λοιπόν… Ας τα πάρουμε από την αρχή…
    Πώς γίνεται να θεωρούνται τα MAD Music Awards το κορυφαίο event μουσικής στην Ελλάδα όταν τη χρονιά που έφυγαν δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες (αν όχι οι μεγαλύτεροι), Μίκης Θεοδωράκης και Βαγγέλης Παπαθανασίου δεν έπαιξαν ούτε ένα σύντομο βίντεο-αφιέρωμα προς τιμήν τους! (όπως ευστόχως ανέφερε τηλεοπτικό πρόσωπο του ΣΚΑΪ).
    Αντ’ αυτού, λοιπόν, καλούν σε βράβευση τράπερς (γιατί όλοι θεωρούν ότι η τραπ αξίζει να θεωρείται μουσική διότι αυτοί που την εκπροσωπούν διαπρέπουν σε φωνητικές ικανότητες-η χαρά του autotune- και ποιότητα στίχων). Σαν να λένε στα παιδιά “Ελάτε! Παρακολουθήστε μας να βραβεύουμε τα σωστά πρότυπα που υποστηρίζετε διότι αναφέρονται στις πραγματικές αξίες ζωής”. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ακούμε 11χρονα και 12χρονα να πετούν μια βρισιά για κάθε 3 λέξεις που βγαίνουν από το στόμα τους και γιατί βλέπουμε συνέχεια γυναικοκτονίες, φαινόμενα παραβατικότητας, σχολικό εκφοβισμό κ.α.
    Επίσης, υποτίθεται ότι τα βραβεία οργανώνονται από τη ΔΕΗ, έτσι δεν είναι; Είδαμε όλοι που πάνε τα λεφτά μας… Καλύτερα να τα έδιναν σε καμιά Μ.Κ.Ο. να τα πάρει κόσμος που τα χρειάζεται.
    Τώρα για τα νούμερα που την έχουν δει κάποιοι… Δεν θα σχολιάσω καν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *