Άγγελος Αρχανιωτάκης:” Μακάρι να μου έκανε η ΕΡΤ πρόταση για την Eurovision” (video)

Με τους μνηστήρες της Ελλάδας για την Eurovision 2023 να πληθαίνουν, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, γνωστός από το ταξίδι του στο φετινό X- Factor, αναφέρει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως θα ήθελε να βρεθεί στη σκηνή του διαγωνισμού.

Ο μόλις 19 ετών Άγγελος κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση του φετινού μουσικού αυτού διαγωνισμού και να καταπλήξει κοινό και επιτροπή. Πολλά ήταν τα σχόλια μέσα στο διαγωνιστικό κομμάτι τόσο από τους καλλιτέχνες που απάρτιζαν την επιτροπή του X- Factor όσο και από τον κόσμο που το παρακολουθούσε ότι ο νεαρός καλλιτέχνης θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα μουσική επιλογή για την Eurovision.

Πριν λίγο καιρό, απάντησε σε μια σχετική ερώτηση λέγοντας:

“Εννοείται ότι θα πήγαινα στην Eurovision. Μακάρι να μπορούσε η ΕΡΤ να μου κάνει μια πρόταση ή κάπως να καταφέρω να πάω. Πραγματικά θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη!”

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του στον τελικό του X-Factor στον οποίο ερμήνευσε το “Bohemian Rapsody“:

Θα θέλατε να δείτε τον Άγγελο στην Eurovision; Θα καταθέσει άραγε και αυτός πρόταση στην ΕΡΤ; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νεότερα!

1 reply
  1. Κωνσταντίνα
    Κωνσταντίνα says:

    Γίνομαι κακιά αλλά χαλάλι. Λένε όλοι να τους κάνει πρόταση η ΕΡΤ. Ποιος είσαι η Παπαρίζου ή η Σερ να σου κάνει πρόταση η ΕΡΤ; Εσύ κάνεις πρόταση στην ΕΡΤ με το τραγούδι σου και τη συμμετοχή σου. Επίσης, προσωπικά τον θεωρώ υπερεκτιμημένο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *