Γ. Καπουτζίδης: “Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω την Eurovision τον επόμενο Μάιο”

Στην τελευταία εκπομπή για την φετινή σεζόν του “Καλύτερα Δε Γίνεται” στον Alpha βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η Ναταλία Γερμανού που στο τέλος του χάρισε ως δώρο και ένα βιβλίο με την ιστορία της Eurovision, δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για το αν θα τον δούμε και την επόμενη χρονιά στην θέση του σχολιαστή της ελληνικής μετάδοσης για τον διαγωνισμό.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μια πιο ξεκάθαρη απάντηση, σε σχέση με όσα ανέφερε το προηγούμενο διάστημα η Μαρία Κοζάκου, για το αν θα δούμε το πετυχημένο δίδυμο-σχολιαστών να επιστρέφει το 2023.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε πως η επόμενη χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη και γεμάτη για αυτόν, αφού ετοιμάζει διάφορα νέα πράγματα και θα είναι σχεδόν αδύνατον το Μάιο να φύγει από την Ελλάδα, για να βρεθεί στην πόλη που θα διεξάγεται ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision για τις ανάγκες του σχολιασμού του.

Αν προχωρήσουν τα πράγματα, αυτά που δεν μπορώ να ανακοινώσω πάνε κατ΄ευχήν, δεν νομίζω ότι τον Μάιο θα μπορέσω να λείπω από την Ελλάδα… και φέτος τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήμουν πολύ ζορισμένος, νομίζω θα είναι δύσκολος ο επόμενος Μάιος να φύγω!

Στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε και γιατί αποφάσισε να δώσει την νέα του σειρά – Σέρρες, στον ΑΝΤ1+ και όχι στην ΕΡΤ, μία απάντηση που δεν νομίζουμε ότι θα αρέσει πολύ στην Αγία Παρασκευή.

Αρχικά η σκέψη μου ήταν ας πάω στην ΕΡΤ και να παιχτεί στο Ertflix. Όταν έμαθα για την πλατφόρμα του ΑΝΤ1 είπα να πάω εκεί. Ήταν πιο ασφαλής επιλογή από την ΕΡΤ γιατί αναγνωρίζω ότι κάποιοι θα τσινούσαν και δεν ήθελα παρεμβάσεις.

Αν τελικά δεν είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολιαστής της ΕΡΤ για την Eurovision 2023, ποιον θα επιθυμούσατε να δείτε στην θέση του;

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ
    • Κωστας
      Κωστας says:

      Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση αν είναι εφικτό συμφωνώ με χίλια. είναι κρίμα να τον χαιρόμαστε μόνο οι ακόλουθοι του eurovisionfun ας τον απολαύσει αυτόν και αυτά που θα λέει και για μια νύχτα όλη η Ελλάδα!

      Απάντηση
      • Dimitris Tsalmantzas
        Dimitris Tsalmantzas says:

        Παιδιά τον Αλεξ τον θέλω του χρόνου στην Γλασκόβη να μας κρατάει live όλες τι μέρες του διαγωνισμού. Αλλα συμφωνώ με την πρόταση

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *