Εβδομάδα ανακοινώσεων για την ΕΡΤ!

Ήταν μία εξέλιξη αναμενόμενη, μελάνι αρκετό έχει γραφθεί επ’ αυτής, αλλά πλέον ήρθε η ώρα ο Τζώνη Καλημέρης να επιστρέψει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, έχοντας την θέση του διευθύνοντα συμβούλου. Όπως  πληροφορούμαστε είναι ζήτημα ημερών η ανακοίνωση του.

Η ΕΡΤ παρότι βρισκόμαστε μεσούντος του καλοκαιριού ακούγεται έντονα και ακούγεται για καλούς λόγους και σκοπούς. Ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα που είναι στα σκαριά για την νέα τηλεοπτική σεζόν, με έντονη ψυχαγωγία, αλλά και με την συμμετοχή σημαντικών ανθρώπων, έχει φυσιολογικά στρέψει τα φώτα επάνω της.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν πως πίσω από τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, εκτός φυσικά από τον πρόεδρό της Κ. Ζούλα, βρίσκεται και ο Τζώνη Καλημέρης, αν και ακόμα δεν έχει αναλάβει θεσμικό ρόλο.

Κάτι που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμάς και για αυτό το επισημαίνουμε, είναι ότι σύμφωνα με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στον ηλεκτρονικό τύπου, το σενάριο Ρούλα Κορομηλά για επιστροφή στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ δείχνει να ναυαγεί. Αντιθέτως αυτό που κυκλοφορεί τελευταία ως πιο πιθανό ενδεχόμενο, είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος να αναλάβει την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ1.

Η περαιτέρω αξιοποίηση του Φώτη Σεργουλόπουλου στην δημόσια τηλεόραση, μετά την συμμετοχή του ως ηθοποιού στο Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο, μήπως τον οδηγήσει τελικά και στην θέση του σχολιαστή του διαγωνισμού της Eurovision 2023 στο πλάι της Μαρίας Κοζάκου, ειδικά μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *