Ελλάδα: Ένα ακόμη όνομα προστίθεται στην λίστα των επίδοξων μνηστήρων για την Eurovision 2023 | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Αυτό που συμβαίνει στα μετόπισθεν, αυτό το καλοκαίρι κυριολεκτικά δεν έχει προηγούμενο. Δεκάδες καλλιτέχνες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023. Καλλιτέχνες με άρτιες φωνητικές ικανότητες και εκτόπισμα ικανό να σηκώσουν το βάρος της εκπροσώπησής μας στον μουσικό διαγωνισμό, καλλιτέχνες που τα προηγούμενα χρόνια θα δήλωναν πως δεν τους ενδιαφέρει ο θεσμός ή που δεν ταιριάζουν με την Eurovision, τώρα ονειρεύονται τον εαυτό τους στην μεγάλη αυτή σκηνή.

Το ενδιαφέρον για την ελληνική εκπροσώπηση αυξάνεται

Το restart της ΕΡΤ, η αντικειμενική και αδιάβλητη κατά γενική ομολογία εσωτερική επιλογή, τα καλλιτεχνικά και μουσικά κριτήρια των ερμηνευτών που πλέον επιλέγονται, έχουν ανεβάσει το επίπεδο, αλλά και το ενδιαφέρον πάρα πολλών αξιόλογων τραγουδιστών. Επιπλέον τα πολύ καλά πλασαρίσματα των τελευταίων ετών, έχουν ανοίξει την όρεξη σε πολλούς ενδιαφερόμενους και έτσι τα 40 και πλέον τραγούδια που υποβλήθηκαν στην περσινή διαδικασία, αναμένεται να ξεπεραστούν με ευκολία στην επικείμενη εσωτερική επιλογή της ΕΡΤ.

Όπως βλέπετε όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες βγαίνουν δειλά-δειλά και αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους, παρότι βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές του Ιουλίου. Το κλίμα που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, όπου το ενδιαφέρον των Ελλήνων και Κύπριων καλλιτεχνών για τον διαγωνισμό της Eurovision εστιάζονται στο ΡΙΚ και την Κύπρο, πλέον αυτό έχει αλλάξει άρδην.

Δίπλα λοιπόν στα ονόματα των Βασίλη Κούρτη, Melissa Mantzoukis, Leon of Athens, Αντωνίας Καούρη, Τάνιας Μπρεάζου, Καλομοίρας, Άντζελας Περιστέρη, Good Job Nicky, Joanne που επίσης σκέφτονται πολύ σοβαρά να δοκιμάσουν την τύχη τους στην διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ, το Eurovisionfun είναι σε θέση να σας αποκαλύψει ακόμη ένα.

Η Klavdia για την Ελλάδα στην Eurovision 2023;

Πρόκειται για την 20χρονη Κlavdia, που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece το 2018. Η Klavdia είναι μία ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα με αιθέρια φωνή και πολύ πρόσφατα έκανε το δισκογραφικό της ντεμπούτο, με το «Lonely Heart» που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Arcade Music και την Panik Records.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από τέσσερα χρόνια, παίρνοντας μέρος στο «The Voice», όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό με κάθε ερμηνεία της. Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να «μαγεύει» με live εμφανίσεις.

Μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε δίπλα στον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο, καθώς και στο «Summer Nostos Festival» με τον Good Job Nicky. To «Lonely Heart» είναι ένα ethnic pop dance κομμάτι, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική έγραψαν η δημιουργική ομάδα των Arcade, που έχει υπογράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες και ο Παντελής Λουπασάκης (Pade) και τους στίχους οι Arcade.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας η Klavdia όχι απλά το σκέφτεται, αλλά προετοιμάζει την πρότασή της για την ελληνική εκπροσώπηση της Eurovision 2023. Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της, η εκπροσώπησή της Ελλάδας στην Eurovision είναι κάτι που θα επιθυμούσε και είναι μέσα στα επόμενα σχέδια της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη στα πρόσφατα βραβεία MAD:

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Εκπληκτική φωνή, γεμάτη, μεστή, βαθιά. Αν πάμε με κάτι ethinc σύγχρονο ελληνικό και με ποντιακή λύρα σε σημεία του, αυτή θα ήταν η επιλογή μου. Η κοπέλα έχει φωνάρα, και μια ενδιαφέρουσα σκηνική παρουσία, που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως diversity πρόταση, χωρίς κάτι ακραίο. Στηρίζω με 1000. Εξαιρετική πρόταση!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *