Ελλάδα: Η Κατερίνα Στικούδη ξεκαθαρίζει τα σενάρια που την εμπλέκουν με την Eurovision 2023 ή μήπως όχι…; | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Είναι γνωστό πλέον πως όλες οι εξελίξεις που αφορούν την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχουν επίκεντρο το Eurovisionfun. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μετά το τελευταίο μας άρθρο για μία αγαπημένη και δημοφιλή καλλιτέχνιδα που αποφάσισε να διεκδικήσει και αυτή το χρίσμα της ΕΡΤ για την Eurovision 2023 και πραγματικά η ταυτότητα της έγινε talk of the town. Το Eurovisionfun παρότι δεν αποκάλυψε το όνομα της καλλιτέχνιδος, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να συμπεράνουν πως πρόκειται για την Κατερίνα Στικούδη.

Διάφορες ιστοσελίδες μάλιστα σήμερα αναπαράγουν το άρθρο μας, λέγοντας πως πιθανότατα είναι η Κατερίνα Στικούδη, αυτή στην οποία αναφερόμαστε. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην απευθυνθούμε στην ίδια, η οποία όπως θα δείτε ξεκαθαρίζει την κατάσταση … ή μήπως την περιπλέκει περισσότερο;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, προς το παρόν τουλάχιστον …. 💋 Σας ευχαριστώ πολύ!

Κατερίνα Στικούδη

Σας υπενθυμίζουμε όλα όσα εμείς αναφέραμε στο προηγούμενο μας άρθρο, για την καλλιτέχνιδα που προστίθεται στην μακρά λίστα όσων ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023:

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για να σας αποκαλύψουμε το όνομα της, αφού τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό, μπορούμε να σας πούμε πως πρόκειται για μία καλλιτέχνιδα που έχει γίνει αγαπητή τόσο από την ενασχόλησή της με την μουσική, όσο και από τα διάφορα περάσματα της από την τηλεόραση.

Είναι μία λαμπερή παρουσία, που σίγουρα αν είναι η επιλογή της ΕΡΤ, θα λάμψει επάνω στην σκηνή της Eurovision αφού η εμφάνισή της, αλλά και οι χορευτικές της ικανότητες δεν σε αφήνουν αδιάφορο.

Τις προηγούμενες ημέρες η εν λόγω καλλιτέχνιδα, αλλά και συνεργάτες της από την δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει, πραγματοποίησαν συνάντηση με την ομάδα που θα επιθυμούσε να την πλαισιώσει στον διαγωνισμό και ήδη τα όσα σχεδιάζουν φαντάζουν ονειρικά …

Φυσικά μένει να δούμε αν θα ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία και αν εν τέλει φθάσει η πρόταση αυτή στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω ερμηνεύτρια ήταν διακαής πόθος αρκετών για τον διαγωνισμό, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο τα προηγούμενα χρόνια, με την ίδια να μην κάνει το μεγάλο βήμα αφού δεν είχε βρει το κατάλληλο τραγούδι. Το ότι το επιχειρεί φέτος είναι από μόνο του αισιόδοξο, αφού εικάζεται ότι θα έχει κάποιο πολύ δυνατό τραγούδι.

Eurovisionfun, 16/7/2022

Όπως αντιλαμβάνεστε η ερχόμενη σεζόν θα έχει πολύ μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού οι απανωτές επιτυχίες και η ολική επαναφορά της χώρας μας στον διαγωνισμό, έχει ανοίξει την όρεξη σε παρά πολλούς καλλιτέχνες, που δεν διστάζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην εσωτερική διαδικασία επιλογής, που πραγματοποιεί με αδιάβλητους όρους και με επιτυχία, η ομάδα της ΕΡΤ που ασχολείται με το project Eurovision τα τελευταία χρόνια.

Μείνετε συντονισμένοι στο σπίτι του διαγωνισμού στην Ελλάδα, γιατί το ταξίδι για την Eurovision 2023 έχει ξεκινήσει!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Πιστεύω πως είναι μια εκ των Ήβη Αδάμου και Έλενα Παπαρίζου.

    Το στοιχείο το οποίο με κάνει να κινούμε προς αυτή την κατεύθυνση είναι τόσο η αναφορά στο “κατάλληλο τραγούδι” όσο και η αναφορά σε “Ελλάδα και Κύπρο”. Οι δύο αυτές καλλιτέχνιδες θα μπορούσαν – όντως – να χαρακτηριστούν ως διακαής πόθως Ελλάδας και Κύπρου, μια και το ΡΙΚ προσέγγισε και τις 2 τα τελευταία έτη, ενώ παράλληα οι Έλληνες fans αναφέρουν κατά καιρούς τη χαρά που θα αισθάνονταν αν μια εκ των δύο τους εκπροσωπούσε. Σε ότι έχει να κάνει με το “κατάλληλο τραγούδι” που αναφέρατε πιο πάνω, έχουν αναφέρει και οι 2 τους αρκετές φορές σε συνεντεύξεις τους πως αν έβρισκαν το ιδανικό τραγούδι θα τολμούσαν ξανά το βήμα της Eurovision.

    Εν αντιθέσει με άλλους αναγνώστες δεν πιστεύω πως είναι η Καλομοίρα γιατί η Καλομοίρα είχε βρει από πέρυσι τα τραγούδια τα οποία θεωρούσε πως θα μπορούσαν να σταθούν στη σκηνή αλλά για άλλους -δικούς της – λόγους αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αίτηση συμμετοχής.
    Ούτε η Ελένη Φουρέιρα πιστεύω πως είναι. Ενώ είναι – όντως – διακαής πόθως Ελλήνων και Κυπρίων fans, δεν υπάρχει κάποια συνέντευξη της που να αναφέρει ότι θα επέστρεφε στο διαγωνισμό με το κατάλληλο τραγούδι.

    Οπότε ναι, Ήβη και Έλενα

    Απάντηση
    • Διονύσης
      Διονύσης says:

      Η καλομοιρα δεν ειναι γιατι αναφεθηκε σε αλλο αρθρο οτι σκεφτεται να στειλει τραγουδι… Πιστευω οτι ειναι ειτε η ηβη αδαμου ειτε η ελενη φουρειρα αλλα μπορει να ειναι και η κατερινα στικουδι απλως μπορει να μην θελει.να μαθευτει ακομα…δεν σημαινει κατι η συνενυευξη και η ελενη φουρειρα ειχε πει στο φιπστερ οτι θα πηγαινε με την ελλαδα στην eurovision. Η ελενα παπαριζου δεν νομιζω οτι ειναι

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *