Ισραήλ: Η Noa Kirel δηλώνει πως η συμμετοχή της στην Eurovision είναι ακόμα αβέβαιη!

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, KAN, ανακοίνωσε χθες την Ισραηλινή ποπ superstar Noa Kirel, ως την εκπρόσωπο της χώρας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023, μετά από μια εσωτερική διαδικασία επιλογής. Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι ακριβώς όπως ανακοινώθηκαν.

Σε μια συνέντευξη στο 103 FM Raz Shechnik, η Ισραηλινή εκπρόσωπος απάντησε ότι《η απόφαση θα παρθεί αργότερα》. Πρόσθεσε επίσης:

“Έχετε δίκιο, εξακολουθώ να καταλαβαίνω όλο το θέμα. Πρώτα απ ‘όλα, είναι μεγάλη τιμή που με επέλεξαν. Είναι πραγματικά συναρπαστικό, και ως παιδί έβλεπα πάντα [τον διαγωνισμό]. Οπότε υπάρχει κάτι πολύ μεγάλο σε αυτό, μεγάλη ευθύνη στους ώμους μου. Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό ακόμα. Παίρνω μερικές μέρες άδεια για να καταλάβω […] Αυτό, μόλις συνέβη και βρισκόμαστε ακόμα στη μέση αυτού του πράγματος. Η ομάδα μου και εγώ θα πάρουμε λίγο χρόνο για να τα καταλάβουμε όλα. Μαζί θα πάρουμε μια απόφαση, σιγά σιγά».

Παρόλο που η KAN ήταν η πρώτη δημόσια τηλεόραση που ανακοίνωσε τον εκπρόσωπό του, φαίνεται ότι η Noa δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη στην ανάθεση, ανεξάρτητα από τη θετική αντίδραση σε τοπικό και διαδικτυακό επίπεδο.

Πιστεύετε πως η Noa θα εκπροσωπήσει τελικά το Ισραήλ; Γράψτε μας στα σχόλια!

Πηγή: Raz Shechnik

1 reply
  1. Κωστας
    Κωστας says:

    Ναι οκ αυτή θυμίζει λίγο την Καλομοίρα που ήθελε να στείλει και τελευταία στιγμή έκανε πισω.. Ναι οκ καταλαβαίνω ότι είναι μια πολύ μεγάλη και σοβαρή απόφαση το να πας στην eurovision, αλλά το ότι υπάρχουν κάποιες που όταν ακούν για την eurovision “τρελαίνονται” η κάνουν δηλώσεις για την επιθυμία τους να πανε(περίπτωση καλομοίρας), αλλά όταν τους δίνεται η ευκαιρία στο πιάτο να πάνε(περίπτωση της Noa) η έστω να στείλουν συμμετοχή (περίπτωση καλομοίρας) διστάζουν καταντάει λίγο κάπως.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *