Κύπρος: Το ΡΙΚ συνεχίζει την συνεργασία του με την PANIK για δύο ακόμη χρόνια τουλάχιστον!

Το ΡΙΚ θα συνεχίσει την συνεργασία του με την PANIK Records για δύο ακόμη χρόνια τουλάχιστον. Ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ κ. Θανάσης Τσώκος και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Αρσενάκος, υπέγραψαν σχετικό συμφωνητικό όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσής του ο πρώτος.

Μετά την ματαίωση των σχεδίων για την επιλογή  του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2023 μέσω του All Together Now, όπως διαβάσατε πρώτα μέσα από το Eurovisionfun, το ΡΙΚ πλέον προσανατολίζονταν για την ανάδειξη του εκπροσώπου του στον διαγωνισμό για μία ακόμη φορά με απευθείας ανάθεση. Πλέον και επισήμως μπορούμε να πούμε πως ο καλλιτέχνης αυτός θα προέρχεται και την επόμενη χρονιά από την PANIK.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ogaegreece, μέσω του οποίου άνθρωποι από την κυπριακή αποστολή διαρρέουν συχνά πληροφορίες στα μέσα, η συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα ΡΙΚ και PANIK αφορά τις επόμενες δύο συμμετοχές της χώρας στον διαγωνισμό. Πρόθεση των ανθρώπων της PANIK είναι το περιβόητο talent show να πραγματοποιηθεί πλέον για την επιλογή του καλλιτέχνη στην Eurovision 2024, κάτι βέβαια που καθόλου σίγουρο δεν είναι στην παρούσα φάση.

Αυτό που όμως είναι δεδομένο είναι πως μετά και τον φετινό αποκλεισμό, αλλά και τις αντιδράσεις των τελευταίων ετών για την απουσία Κυπρίων καλλιτεχνών από τις επιλογές του ΡΙΚ, είναι να προτιμηθεί κάποιος κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνης της PANIK. Αναμένουμε βέβαια και αυτά τα σχέδια πως θα εξελιχθούν, γιατί και φέτος τα ίδια διαρρέονταν από την κυπριακή αποστολή στο τέλος όμως προέκυψε η Ανδρομάχη και το Ela με την συμμετοχή απλά ως στιχουργού του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που επιλέγεται με απευθείας ανάθεση κάποιος καλλιτέχνης της PANIK για να εκπροσωπήσει την Κύπρο. Το 2021 επιλέχθηκε η Έλενα Τσαγκρινού η οποία κατέλαβε την 16η θέση με το El Diablo, φέτος επέλεξαν την Ανδρομάχη η οποία αποκλείστηκε στον δεύτερο ημιτελικό με το Ela. Η συνεργασία συνεχίζεται …

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της κυπριακής συμμετοχής!

Ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision 2023 μετά από αυτές τις εξελίξεις;

Πηγή: Ogaegreece
4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Λογικά θα γίνει κρούση σε Σάββα,Αδάμου,Ελευθερίου αν όντως στείλουν Κύπριο καλλιτέχνη αλλιώς Ζοζεφίν ή Μπρεαζου.
    Δυστυχώς η panik έχει γίνει πολύ προβλέψιμη με τις επιλογές της και φαίνεται ότι το ρικ έχει δευτερεύοντα ρόλο.
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    I Charis Savva tha ine i epomeni ekprosopos. Elpizo mono to live tis na ine kalo. Elpizo na tis dosoun kanena kalo tragoudi. Pop tha ine. Kati mou lei oti tha mas hlevazoun oti stelnoume to fuego 4 . Kali epitihia stin panik (stin kipro ennow).

    Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Ζοφερά προβλέπονται τα πράγματα για την Κύπρο και το 2023….πιθανοτατα θα έχουμε ποπακι του συρμού από ψιλοάγνωστη τραγουδίστρια και με σκηνική επιμέλεια Dietmann. Μακαρι να διαψευστώ αλλά…

    Απάντηση
  4. Music -Man
    Music -Man says:

    Θα προσπαθήσουν στην αρχή, να βρουν Κυπραίο καλλιτέχνη, μετά θα πουν ότι θα είναι στην ομάδα κάποιος Κύπριος….και στο τέλος θα πάει η Ζοζεφίνα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *